Individuální psychoterapie (50 minut) • 800 Kč
Psychologické poradenství • 800 Kč
Partnerská psychoterapie • 1 200 Kč
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Nejčastěji hledané služby
Individuální psychoterapie (50 minut)
800 Kč
Psychologické poradenství
800 Kč
Ostatní služby
Partnerská psychoterapie
1 200 Kč
Mgr. Beata Gabrielová Fábryová
Jmenuji se Beata a jsem absolventkou oboru psychologie na Filozofické fakultě Univerzity J. A. Komenského v Bratislavě. V letech 2019 - 2022 jsem byla frekventantkou psychoterapeutického výcviku: "Poradenství a psychoterapie zaměřená na člověka" v českém institutu PCA Brno.
Mám 22letou praxi v psychologii a poslední léta se věnují také práci se závislými osobami, jak ve skupinové, tak i v individuální terapeutické práci.
Aktuálně se zaměřuji zejména na dospělé klienty.
Kristýna
Paní Gabrielová mi pomohlo tak moc, že jsem to možná ani nečekala. Přišla jsem k ní v situaci, kdy jsem měla pocit, že se to nemůže nikdy zlepšit a že to, co se mi děje se mi bude nejspíš dít celý život. Po každém sezení mi ale bylo lépe a lépe, až jsme nakonec došly k závěru, že další sezení nyní nebude potřeba a já se konečně začala cítit dobře a zvládla zpracovávat svoje myšlenky. Moc vám děkuju!
Klára
Paní Gabrielová mi hodně pomáhá zpracovat věci, co jsem delší dobu (nebo nikdy) neřešila a upravit úhel pohledu. Oceňuji nenásilnost a plynulost komunikace a empatii. Po návštěvě mám pocit, že jsme si jen tak povídali , v dlouhodobějším pohledu je toho vlastně strašně moc.
Petr šik
S paní psycholožkou mám už zkušenost z výkonu trestu a je to jeden z mála lidí kterému nebyl můj osud lhostejný, poznáte okamžitě na prvním sezení že práce psycholožky bere jako poslání
anonym
Paní psycholožka je velice příjemná. Nechodí kolem horké kaše, vše dobře vysvětlí, podpoří člověka pokud je to vhodné, ale zároveň upozorní na chyby a pomůže najít řešení. Sezení může být i velice neformální pokec. Za mě max. spokojenost
Vít K.
U paní Gabrielové jsme dnes byli s manželkou na prvním sezení a jsme oba moc spokojení s komunikací, empatií a pochopení našich osobních sporů a problému. Ihned nám bylo řečeno na co se zaměřit, jak se osobně ale i společně dále rozvíjet. Velmi příjemné sezení. Děkujeme.
M.P.
Paní psycholožka je velice vnímavá, dokáže pojmenovat problém a případně poradit, pomoci s jeho řešením, či nastínit možné řešení problémů.
Psychologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni