přijímá nové pacienty

Plzeň 1 adresa

Číslo licence : M 005814

Odhadovaná doba odpovědi:

Vítejte!
Jmenuji se Beata a jsem absolventkou oboru psychologie na Filozofické fakultě Univerzity J. A. Komenského v Bratislavě. V letech 2019 - 2022 jsem byla frekventantkou psychoterapeutického výcviku: "Poradenství a psychoterapie zaměřená na člověka" v českém institutu PCA Brno.
Mám 22letou praxi v psychologii a poslední léta se věnují také práci se závislými osobami, jak ve skupinové, tak i v individuální terapeutické práci.
Aktuálně se zaměřuji zejména na dospělé klienty.

Mgr. Beata Gabrielová Fábryová
Klatovská třída 7a, Plzeň 3, Plzeň

Přijímám: dospělí
Hotovost, Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami

Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.

V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.

Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.

Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).

Psychologické poradenství

800 Kč

Individuální psychoterapie

800 Kč

Partnerská psychoterapie

1 200 Kč

Jak fungují ceny?

Umístění: Mgr. Beata Gabrielová Fábryová individuální psychoterapie

Paní Gabrielová mi pomohla nejen porozumět sobě samotné, ale také mi dala vhled do spousty životních situací. Nejen díky tomu se teď cítím lépe a je pro mě snadnější s nimi pracovat. Je velice empatická a profesionální. Doporučuji! :)

Umístění: Mgr. Beata Gabrielová Fábryová individuální psychoterapie

Paní Gabrielová mi pomohlo tak moc, že jsem to možná ani nečekala. Přišla jsem k ní v situaci, kdy jsem měla pocit, že se to nemůže nikdy zlepšit a že to, co se mi děje se mi bude nejspíš dít celý život. Po každém sezení mi ale bylo lépe a lépe, až jsme nakonec došly k závěru, že další sezení nyní nebude potřeba a já se konečně začala cítit dobře a zvládla zpracovávat svoje myšlenky. Moc vám děkuju!

Mgr. Beata Gabrielová

Děkuji Vám za hodnocení, Kristýno! udělala jste na sobě spousty práce, jsem na Vás moc pyšná!
Ať se Vám daří!

Umístění: Mgr. Beata Gabrielová Fábryová individuální psychoterapie

Paní Gabrielová mi hodně pomáhá zpracovat věci, co jsem delší dobu (nebo nikdy) neřešila a upravit úhel pohledu. Oceňuji nenásilnost a plynulost komunikace a empatii. Po návštěvě mám pocit, že jsme si jen tak povídali , v dlouhodobějším pohledu je toho vlastně strašně moc.

Mgr. Beata Gabrielová

Děkuji za hodnocení, Kláro!

Umístění: Mgr. Beata Gabrielová Fábryová individuální psychoterapie

Paní Beata je moc milá a sezení s ní mi moc pomáhá. Děkuji

Mgr. Beata Gabrielová

Děkuji za hodnocení, Vlaďko! jsem moc ráda, že jste spokojená.
Beata

Umístění: Mgr. Beata Gabrielová Fábryová individuální psychoterapie

S paní psycholožkou mám už zkušenost z výkonu trestu a je to jeden z mála lidí kterému nebyl můj osud lhostejný, poznáte okamžitě na prvním sezení že práce psycholožky bere jako poslání

Mgr. Beata Gabrielová

Děkuji za hodnocení Petře! …a ráda Vás opět uvidím...

Umístění: Mgr. Beata Gabrielová Fábryová individuální psychoterapie

Paní psycholožka je velice příjemná. Nechodí kolem horké kaše, vše dobře vysvětlí, podpoří člověka pokud je to vhodné, ale zároveň upozorní na chyby a pomůže najít řešení. Sezení může být i velice neformální pokec. Za mě max. spokojenost

Mgr. Beata Gabrielová

Děkuji za hodnocení :-) a jsem moc ráda za Vaši spokojenost...
P.S. chápu, že tady chcete být anonymně, ale velice ráda bych se (na sezení) dověděla, kdo je autorem hodnocení ;-)
Gabrielová

Umístění: Mgr. Beata Gabrielová Fábryová individuální psychoterapie

Byla jsem u paní psycholožky poprvé.První dojem byl dobrý.

Mgr. Beata Gabrielová

to jsem moc ráda... a děkuji!

Umístění: Mgr. Beata Gabrielová Fábryová individuální psychoterapie

Sezení byla přínosná, atmosféra přátelská. Doporučuji

Mgr. Beata Gabrielová

děkuji. Mějte se moc fajn a ať se Vám daří...

Umístění: Mgr. Beata Gabrielová Fábryová partnerská psychoterapie

U paní Gabrielové jsme dnes byli s manželkou na prvním sezení a jsme oba moc spokojení s komunikací, empatií a pochopení našich osobních sporů a problému. Ihned nám bylo řečeno na co se zaměřit, jak se osobně ale i společně dále rozvíjet. Velmi příjemné sezení. Děkujeme.

Mgr. Beata Gabrielová

děkuji a jsem moc ráda, že jste spokojení!

Umístění: Mgr. Beata Gabrielová Fábryová psychologické poradenství

Paní doktorka je moc příjemná, dobrá snažila se mně hodně pomoc co sem potřebovala.Dekuji

Mgr. Beata Gabrielová

Děkuji a přejí ať se Vám podaří vše zařídit, držím Vám palce!