Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
jiri
Z odstupem času to byla nejlepší Dermatoložka co jsem kdy měl.....
Lucie A.
Hodnocení paní doktorky je zde několik let staré a evidentně se za tu dobu změnila. Alespoň přístupem k lidem - vlastní zkušenost. Pacienta bez objednání nevezmou, objednat se je možné pouze telefonicky,ale telefon nikdo nezvedá. Syn 1,5roku měl velké kožní problémy, tak mi nezbývalo nic jiného, než ordinaci navštívit bez objednání,telefonicky se nešlo domluvit, při příjezdu zjistím, že má dovolenou, na webu žádné info o dovolené. Tak to zkouším další týden, telefon opět nikdo nezvedá, jediná možnost je opět osobní návštěva. Na internetu mají sdělení:"Pořadí pacientů určuje lékař. Akutní případy a malé děti mají přednost. Doba objednání je dobou Vašeho příchodu". Bohužel i přesto mi bylo sděleno, že bez objednání není možné syna příjmout, že se mám telefonicky dohodnout. Vůbec se nezeptala, co má syn za problémy! A informace, že malé děti mají přednost není pravdivá. Já určitě NEDOPORUČUJI.
Zuzana R.
S paní doktorkou jsem maximálně spokojena, nejenom já ale i ti, kterým jsem ji doporučila. Začala jsem k ní chodit kvůli akné. Léky které předepsala zabraly brzo a dodnes se mi to nevrátilo. Paní doktorka je milá, ochotná, doktorka jak má být :)
japato
V Třinci snad neexistuje tak milý, lidský a ochotný lékař, jako tato paní doktorka. Pomohla mi s tím, co jiní nedokázali, vyléčila mi plíseň v meziprstí, se kterou jsem se trápila několik let. Strašně moc děkuji a přeji všem pacientům podobné zkušenosti s lékaři, jako mám já s touto paní doktorkou.
japato
skvělá paní doktorka, strašně moc děkuji, pomohla mi s plísněmi v meziprstí, kterých jsem se nemohla zbavit. Ještě jednou, strašně moc d í k y !!!!!!
Před několika léty jsem měla na předloktí ekzém - vyléčen. Nechce se mi tomu uvěřit, ale je to tak. Letos jiný problém, ale naordinována mast již po prvním použití odstranila nepříjemné svědění kůže. Navíc velmi příjemné jednání a výborné podání informací o nemoci.
velmi, příjemná, kvalifikovaná a ochotná paní doktorka
paní doktorka je velice milá,příjemná a vždy nám dokázala pomoct!!
Doporučuji.je velmi mila a dukladna.a ma hlavne lidsky přistup
Pavlína
Paní doktorku mohu jen vřele doporučit.Její způsob léčby i chování vůči pacientům je bezkonkurenčně nejlepší.