Kateřina C.
Pana doktora Rabaha jsem si vybrala na základě kladných recenzí zde a mohu jen potvrdit, co již bylo řečeno níže. Pan doktor je nejen vynikající stomatolog a stomatochirurg, ale i empatický člověk s lidským přístupem. Odteď už nemám z návštěvy zubaře strach.
H.V.
Nejlepší zubař, jakého znám. Hlavně opravdový profesionál. Poprvé jsem u něj byla s akutním zánětem zubu a vzal mne, aniž bych byla registrovaná. Milý lidský přístup, zbavil mne i strachu ze zubaře.
Lenka tumova
Pan doktor nás přijal jako nové pacienty po velmi nepříjemné zkušenosti z Berouna, kde nám tamní zubař diagnostikoval kazy mně i synovi bez RTG, pouze rentgenovým pohledem do zubu. jeho skore bylo, že u syna se netrefil vůbec, syn je bez kazů a u mě se netrefil s počtem a lokací :-) Pan doktor je velmi příjemný a návštěva probíhala profesionálně, takže my určitě budeme jezdit za panem doktorem do Prahy
BMW
Milý, lidský přístup. Prohlídka ve srovnání s jinými nadstandardní, pan doktor prohmatal i čelistní klouby (takže se díky tomu půjdu podívat i do ordinace jiného specialisty). Mít takového zubaře v době dětství, mají mé zuby ještě krapet jinou formu. Ještě před pár měsíci mi poslední zubař zkonstatoval jako vše ok, pan doktor mne upozornil na počínající paradentozu (zuby si nečistím furt stejně). Čili vnímám zde profesionální rozdíl. S dalšími pracovníky ordinace mám opět jen dobrou zkušenost. Není co vytknout. Děkuji za přijetí do kartotéky. PS: skoro se těším, až mi pan doktor bude trhat zub.
Šimon Grebík
Velmi příjemný pan doktor se skvělým přístupem k pacientům. Díky němu mi trochu opadl strach z návštěvy zubaře. Navštěvoval jsem jej v době, kdy ještě působil v Uherském Brodě. Musím konstatovat, že je velká škoda, že pan doktor odešel. Lepší zubař v Brodě nebyl.
Dana Z.
Díky panu doktorovi jsem přestala mít hrůzu před návštěvou zubaře. Vytrhl mi zub v zánětu bez bolesti, spravil mi bezbolestně několik zubů a krásně mi opravil ulomený přední zub. Je velmi lidský a příjemný a vyzařuje z něj jistota, což je pro pacienta velmi důležité.
J. Chlad
Dnes mi pan doktor provedl extrakci zubu a chválím jeho přístup ke mně jako k pacientovi. Při zákroku jsem cítil v jeho rukách jistotu a profesionalitu s jakou mi zákrok provedl.
Ode mne velká pochvala a uznání.
I.P.
u pana doktora jsem byla zatím jen jednou (akutní ošetření), takže mohu zatím posuzovat z jedné návštěvy.
Přestože jsem k němu byla objednána až za dva měsíce (k registraci), byl jediným doktorem, který mne s akutní bolestí zubu vzal (přestože registrace bude až na příští návštěvě, takže mne mohl jako všichni ostatní odmítnout s tím, že u něj nejsem registrovaná a poslat na pohotovost). Akutní ošetření bylo velmi rychle provedeno, což mi vyhovovalo, protože se obecně v zubařském křesle dobře necítím.
Za mne mu děkuji, že mi pomohl i když "nemusel".
Pana doktora mohu po první návštěvě doporučit, je rychlý a jistý si tím, co dělá a jak to dělá. Ze zkušenosti u jiných zubařů vím, že ne všichni jsou si jistí tím, co dělají. Ještě jednou děkuji, byť krátké ošetření, ale profesionální, a svým způsobem i milý, přístup. Sestřička u pana doktora je také v pohodě.
Doporučuji.
adm A.
Skvely zubar ktereho muzu jedine doporucit, zubaru jsem se bala do chvile nez jsem poznala jeho. Vzdy vyborne odvedena prace, opravdu vi co dela coz se v dnesni dobe u doktoru ceni...
Nejlepší a nejochotnější zubař, kterého jsem kdy měla.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze