Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Tomáš H.
MUDr. Barbora Urbanová se ujala našeho tatínka na pohotovosti ve FN Motol. Vyšetření trvalo více než 2 hodiny, paní doktorka i ostatní personál FN Motol nás průběžně informoval o výsledcích. Vyšetření bylo tak důkladné, jakého se tatínkovi ještě nedostalo. Nejsem lékař, a tak nemohu posoudit profesionální kvality paní doktorky odborně - ale podle toho, co mohu posoudit, je MUDr. Barbora Urbanová svým přístupem k pacientům i k jejich problémům vynikajícím lékařem na svém místě.
Markéta
Dnes jsem se vrátila od paní doktorky dost v šoku - před půl rokem mi diagnostikovali trombózu splavů, stav se do dnešního dne nezlepšil, uvnitř splavů se vytvořila granulace a pani doktorka došla k závěru, že warfarin není k ničemu, vysadila mi ho a na další obtíže, které jsem popisovala jen v podstatě mlčela. Udělala závěr, že granulace se tam ukládala zřejmě déle, a neobtěžuje mi, takže proč jsem ještě na PN? Bolesti hlavy, ztrátu stability a ost. považuje za běžný jev. Prostě jsem ze sekundy na sekundu zdráva!!!?? Jestě mi přijala na plánovanou prohlídku na odd. JIP, kartu mě nechala shánět po celém Motole, a když se nenašla, nenechala se odradit ve své diagnóze i když nevěděla přesně výsledky trombofilních mutací (kde jen z PC karty věděla, že je zvýšená hladina!!!). Prostě se karta ztratila, tak co? Navíc ordinovala silně nachlazena, a v klidu se pohybovala na oddělení JIP. To mi lidově řečeno "hlava nebere". Domů jsem jela s pláčem, co víc dodat....
Jan Vermeer van Delft
Velmi dobré, profesionál, příjemná, nic neponechává náhodě (kolektiv ve FN Motol obecně). Velmi sympatická mladá doktora!!!
Paní doktorka je skvělá a příjemná.Už jsem mi dělaly jednou neurologické vyšetření a tam mě spíš odbyla je vidět že to umí :-) Všem doporučuji
Upravit nebo spravovat profilNeurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Neurologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Neurologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze