Vomela J
Úžasný člověk,můj nejmilejší lékař.Velmi příjemná ,přestávám mít strach ze zubaře.Nikdy bych Neměnil
Gabriela Procházková
Paní doktorka je velmi milá, na každou návštěvu se těším. Dříve jsem se velmi obávala zubní ordinace, ale od té doby co chodím k paní doktorce Salašové strach zmizel.
Je pozorná a šetrná, ptá se, jestli mě nic při zákroku nebolí. Vždy mi vysvětlí postup, co bude dělat.
Dojíždím k ní přes 100km, protože mi za to opravdu stojí .
And
Jeden z nejlepších lékařů které jsem měl možnost poznat za svůj život, paní doktorka věnuje své práci naprosto vše. S každým ošetřením jsem byl nadmíru spokojen.
lucy_dv
Nejlepší paní doktorka se kterou jsem se kdy setkala a že jsem měla zkušenost už se spoustou zubařů!! Naprosto senzační přístup, a to jak paní doktorky, tak i sestřičky. Tak jak mám panickou hrůzu ze zubařů, tak v rukách paní doktorky mě strach úplně přešel a necítila jsem vůbec nic. Moc děkuji.
marcelavencovska
Děkuji tímto paní doktorce,která ošetřila moji 3letou dceru po urazu.I když máme jiného stomatologa,tak nás velice ochotně vzala.Opravdu zlatá doktorka i její sestřička.Kéž,by bylo takových víc.
Jiří
Jedna z nejlepších doktorek co jsem kdy potkal, sice možná trošku ne tolik zkušená jako jiné paní doktorky co jsem pocítil ale toto vše vykompenzuje osobním přístupem a tím jak je milá a hodná. Doktorka fakt nerad ubližuje a nemá z toho žádnou skrytou radost jak si to myslím o ostatních a fakt dělá totální maximum pro komfort a pohodu.