Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolíCeník
Kristy Vaculovičová
Paní doktorka je velice milá a veselá. Člověku zvedne náladu a usměje se. Na každý svůj pohyb upozorní a podrobně vysvětlí. Moc doporučuji... Nejlepší zubařka
Dita Nekudová
Výborná empatická paní doktorka,jemná nic nebolí, vysvětlí, poradí a když je zákrok větší jiný než dělá doporučuje další super lékaře
R.K.
Skvělá mladá paní doktorka Petrů, i sestřička. Prvotřídní empatický přístup, přesná práce. Profesionalita.
Kateřina
Jsme celá rodina moc spokojeni. Dodržuje časově objednání, perfektní přístup, milá na děti, 100% servis, krásný vyhled z křesla.
milansmart
Velice prijemna a profesionalni zubarka. Vzdy pripravi a popise co se bude dit, jak co bude bolet atd.. takze clovek pak neni prekvapeni z niceho. Mohu jedine doporucit
Tomáš Z.
Je to poklad. Velmi příjemná a nic jen tak nevzdá a dovede ke zdárnému konci. Mohu jen doporučit. Chodím k ní již 10 let a hodně známým jsem ji doporučil.
cartier26
Bohužel už k paní doktorce, díky přestěhování se, nechodím, i tak můžu říct, že byla jednou z nejlepších a nejpříjemnějších lékařek, jaké jsem kdy potkal. Milá, sympatická, zákroky bezbolestné...Doufám, že až se zase jednou vrátím do Brna, budu moct k paní doktorce opět chodit.
S.Kudiovský
guest
Příjemná paní doktorka,můžu doporučit.
kde paní doktorku najdu? nemá nikde kontakt. ani telefon.dekuji.
S paní doktorkou mám jen ty nejlepší zkušenosti, je velmi milá a vstřícná, nikdy se nezapomene zeptat jestli zákrok nebolí. Nemůžu říct, že by mně zbavila strachu ze zubařů :), ale je určitě lepší vědět, že to nakonec nebude jen nepříjemný zážitek. Po tom co jsem vystřídala velké množství zubařů mohu paní doktorku vřele doporučit.