Lucie
Nejlepší paní zubařka se sestřičkou co jsem zažila. Moc milá, vše srozumitelně vysvětlí, poradí. Chodíme k ní celá rodina a všichni jsme maximálně spokojení! Dcera začala k paní zubařce chodit od první prohlídky a nikdy nezažila strach ze zubaře. Paní zubařka i s paní sestřičkou jsou vždy moc milé, i dceři když vrtala první kaz, tak to bylo bezbolestné jako slíbila a dcera se vždy na paní zubařku těší! Takže za nás maximální spokojenost a více takových sehraných dvojic.
Martina
Bezkonkurenčně nejlepší doktorka, jakou jsem kdy poznala. Přístup, ochota, prostě všechno je absolutní špička. Dcerku, která se velmi všeho bojí, před vrtáním paní doktorka tak rozebrala, že dcera zůstala fascinovaně koukat a všechno si nechala udělat a podotýkám, bezbolestně! Jak paní doktorka slíbila, tak udělala. Jsem nadšená a děkuji děkuji děkuji!!! Kdyby takový doktor byl každý...
Veronika K
Chtěla bych se podělit o zkušenosti s paní doktorkou, se kterou jsem nadmíru spokojená! Paní zubařka je velice sympatická, milá a profesionální doktorka. Její přístup k práci je neskutečný. Uklidní určitě každého klienta, který má strach ze zubařů. Se sestřičkou, která je stejně sympatická jako paní doktorka jsou sehraná dvojka. Mohu jen doporučit!
B
B.Z.
Skvělá zubařka a navíc milá a ochotná. Ošetření je vždy bezbolestné, v případě akutní potřeby okamžitě vyjde vstříc.
P.M
Paní doktorka Pavlíková je hned od prvního pohledu velmi příjemná, milá, usměvavá a profesionální. Po odborné prohlídce vám ochotně vše důkladně popíše a trpělivě vysvětlí, aby jste byli srozuměni s tím, jak bude postupovat. Pokud je potřeba, ráda vás odkáže na jiné odborníky, kteří by mohli vyřešit vaše trápení. Při práci je citlivá, trpělivá, rychlá ale zároveň velmi pečlivá
Její výsledky jsou profesionální práce, provedené rychle, přesně a precizně.Věřím, že pokud se rozhodnete navštívit právě tuto zubní lékařku, budete spokojeni jako já. :)
Vždy velmi ochotně mi paní doktorka vyšla vstříc a zbavila mě dojmu, že u zubaře musí vše bolet.
Nemám nic, co bych mohla vytknout.
Vřele doporučuji M.
Z
Z.J.N.
Paní doktorka je velmi milá a má profesionální přístup jak k dospělým tak i k dětem.Je ochotná vše dobře vysvětlit a poradit .Asistuje jí i příjemná sestřička.Jsme jako rodina velmi spokojení s její péčí.
Ž
Ž.K.
Hrozně milá paní zubařka i sestřička. Úžasný přístup. Po mé zkušenosti se zubaři jsem byla mile překvapena. Vše mi paní zubařka před zákrokem vysvětlila a byla velmi příjemná.
I
I.P.
Paní doktorka ve mně budí důvěru svým osobním přístupem,ošetření proběhlo dle mých představ.Poradila mi i s péčí po ošetření.Rád ji doporučím i svým přátelům.
T
Tomáš Malý
Zubařka znalá současných metod ve svém oboru. Otevřená, komunikativní a plná elánu do práce. Vše, co udělá, předem vysvětlí včetně finanční stránky věci. Zároveň zvládne spoustu úkonů, které běžně zubaři přenechávají dentálním specialistům, u kterých si samozřejmě značně připlatíte. Doporučuji.
Radek Hnidák
Mladá empatická zubařka a milá sestřička. Ošetření bylo rychlé a bezbolestné, paní doktorka vše hezky vysvětlila před zákrokem i v průběhu samotného ošetření- a to jsem měl vždy ze zubařů strach! Minimální čekací doby. Doporučuji