Fyzioterapeut Více

Číslo licence : 024-0166-6839

více o mně na webu barboraouradova.cz

PhDr. Barbora Ouřadová - fyzioterapie
Čumpelíkova 1764, Praha 8, Praha

Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

Rehabilitační léčba některých druhů funkční sterility metodou L. Mojžíšové

Lymfodrenáž

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: PhDr. Barbora Ouřadová - fyzioterapie fyzioterapie

B. Ouradovou jednoznacne doporucuji, jiz nekolikrat jsem se na ni obratila nejen s akutnimi problemy a ihned mi pomohla - profik ve svem oboru :-) Rozhodne doporucuji vsemi 10.

Umístění: PhDr. Barbora Ouřadová - fyzioterapie poúrazová rehabilitace

Příjemná paní fyzioterapeutka. Pomohla mi s bolestmi krku a ruky po úrazu. Doporučuji.

Umístění: PhDr. Barbora Ouřadová - fyzioterapie fyzioterapie

Vynikající fyzioterapeutka, pomohla mi od bolesti beder. Vřele doporučuji!

Umístění: PhDr. Barbora Ouřadová - fyzioterapie fyzioterapie

Na fyzio chodím k paní Ouřadové pravidelně. Super přístup. Uleví, vysvětlí, co je špatně a hlavně, co je potřeba dělat ke zlepšení.

Z
Umístění: PhDr. Barbora Ouřadová - fyzioterapie fyzioterapie

Paní fyzioterapeutka mi vše perfektně vysvětlila, zjistila příčinu mého problému a odblokováním mi rychle ulevila od bolesti. Jsem velmi spokojená a chodím na terapii pravidelně.

Děkuji za důvěru.

Odpovědi

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, je po TEP kyčlí vhodné dřepování? Informace se různí. Děkuji

Dobrý den, ano pokud je svalový aparát natolik zpevněny, jde se pomalu, může se i drepovat. Více na barboraouradova.cz

PhDr. Barbora Ouřadová

Zdravím, začalo mě bolet u klíční kosti a okolí, při dýchání, kašli ale když jenom sedím nebo ležím. Bolest je spíš taková bodavá a zároveň tupá okolo. Nejde mi kvůli té bolesti spát a když už, tak mě to vzbudí.Jediné co mohu ještě dodat je, že jsem necelé tři týdny dost nachlazená.
Děkuju

Dobrý den, zřejmě se jedná o blokádu klíční kosti a žeber. Tim, ze je to polohově ovlivnitelné dokazuje, ze je potíž v pohybovém aparátu. Můžu vám pomoci s odblokováním. Online objednání na barboraouradova.cz