Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí5 názor pacienta
Denisa
B. Ouradovou jednoznacne doporucuji, jiz nekolikrat jsem se na ni obratila nejen s akutnimi problemy a ihned mi pomohla - profik ve svem oboru :-) Rozhodne doporucuji vsemi 10.
Luboš S.
Příjemná paní fyzioterapeutka. Pomohla mi s bolestmi krku a ruky po úrazu. Doporučuji.
Alenka Píchová
Vynikající fyzioterapeutka, pomohla mi od bolesti beder. Vřele doporučuji!
Honza
Na fyzio chodím k paní Ouřadové pravidelně. Super přístup. Uleví, vysvětlí, co je špatně a hlavně, co je potřeba dělat ke zlepšení.
Zuzana Klusáčková
Paní fyzioterapeutka mi vše perfektně vysvětlila, zjistila příčinu mého problému a odblokováním mi rychle ulevila od bolesti. Jsem velmi spokojená a chodím na terapii pravidelně.
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, je po TEP kyčlí vhodné dřepování? Informace se různí. Děkuji
Dobrý den, ano pokud je svalový aparát natolik zpevněny, jde se pomalu, může se i drepovat. Více na barboraouradova.cz
Zdravím, začalo mě bolet u klíční kosti a okolí, při dýchání, kašli ale když jenom sedím nebo ležím. Bolest je spíš taková bodavá a zároveň tupá okolo. Nejde mi kvůli té bolesti spát a když už, tak mě to vzbudí.Jediné co mohu ještě dodat je, že jsem necelé tři týdny dost nachlazená.
Děkuju
Dobrý den, zřejmě se jedná o blokádu klíční kosti a žeber. Tim, ze je to polohově ovlivnitelné dokazuje, ze je potíž v pohybovém aparátu. Můžu vám pomoci s odblokováním. Online objednání na barboraouradova.cz
Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze