Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
ok
RM
Paní doktorka je pravý člověk na svém místě. Myslím, že za tu praxi má bohaté zkušenosti a dokáže každému poradit a pomoct. Naše rodina k ní chodí už třetí generaci a nikdy nebyl žádný problém. A myslím si, kdyby byla špatná doktorka, jak tu dost lidí píše, tak asi nebude mít každý den narvanou čekárnu, což se o kolegovi Dr. Tur... říct nedá. A co se tíče sestřičky. Paní Čermáková je příjemná a velice ochotná. Nikdo asi nemá dobrou náladu 365 dní v roce. A navíc pokud se jí lidi kolikrát ptají na úplný hovadiny. TUTO ORDINACI VŘELE DOPORUČUJI!!!
tůmovi
svědomitá zodpovědná příjemná
frodo
Chování paní doktorky Nejedlé považuji za nevyzpytatelné. Při jedné návštěvě se k pacientovi chová korektně a příjemně, při další mu návštěvu dokáže znepříjemnit tak, že si pacient říká :"že jsem raději nezůstal doma". Výsměch doktorky nad laickým pohledem pacienta v jeho přítomnosti považuji za zcela neprofesionální. Nehodnotím její lékařské dovednosti, pouze přístup k pacientům, který se mi nelíbí.
Češík ml.
miša
Velká spokojenost. Na chování setry je co zlepšit.
Karel Rudolf
Po přečtení dosavadních hodnocení, lze dát za pravdu všem. Paní doktorka je vcelku zodpovědná dokáže být i přívětivá, ovšem dle momentální nálady, jejíž projevy ne vždy zvládá. Pak dojde na "seřvání ode dveří" či zjevně neochotné jednání s pacientem. To lidé, kteří hledají pomoc
vnímají velmi citlivě a napříště s návštěvou otálejí a jdou k lékaři s pocitem, že obtěžují, či se jen bojí vyhubování za domělý přestupek v léčbě,životosprávě etc.
Jak již bylo zmiňováno "vada na kráse" je v osobě Libušky /kamarádky/jinak sestry Čermákové
nezanedbatelná. "Libuška" je náladová víc než paní doktor a její "počkejtesi" a "vemte si galoše-návleky" brebentěné kadencí kulometu a braní přednostně svých známých to je vlastně jádro toho, co lidem na Dr Nejedlé vadí nejvíc. Dlužno dodat, že i paní Libuška umí být příjemná, ale většinou mimo ordinaci.
Mirek Kafka
Velmi dobrá a ochotná lékařka .Vyléčila mi běhen 6týdnů žaludečnín vředy ,ktré jsem měl prokozatelně zjištěné na vojně .nyní bez bolestí a vřed nádherně zajizven .
Pani doktorka je velmi ochotná a schopná lékařka. Kdykoli potřebuji alespoň poradit tak pomůže. U ní bych nic neměnila, bohužel má její ordinace velkou vadu na kráse a to v sestře, ta by měla změnit své chování ke všem klientům paní doktorky. Znám spoustu lidí které dohnala až k slzám i když potřebovali opravdu pomoc.
Jak můžete něco takového napsat o člověku, který dělá pro svoje pacienty všechno co může.