Mgr. Barbora Morávková

Přečtěte si více

04/09/2024

BMphysio - Mgr. Barbora MORÁVKOVÁ - Centrum Fyzioterapie
Plotní 539/24, Brno-jih, Brno

Bezpečnostní opatření v této ordinaci

Zobrazit

Přijímám: dospělí, děti od 5 let
Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami, Hotovost, Bankovní převod

Plotní 539/24, Brno

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku
Bankovní převod, Hotovost

Nejčastěji hledané služby

Vstupní vyšetření fyzioterapie (děti/dospělí)

Ostatní služby

BMphysio - Mgr. Barbora MORÁVKOVÁ - Centrum Fyzioterapie

1 000 Kč

1 000 Kč

BMphysio - Mgr. Hana LEDAHUDCOVÁ - Centrum Fyzioterapie

PŘIJMÁME NOVÉ PACIENTY DOBA TEARAPIE 50min A OTEVÍRACÍ DOBA PO - PÁ 8:00-19:00 v BMphysio - Centrum Fyzioterapie:
TEAM BMphysio:
Mgr. Barbora MORÁVKOVÁ - fyzioterapeutka (Po-Pá)
Mgr. Hana LEDAHUDCOVÁ - fyzioterapeutka (Út a Čt)
VÍCE NA: www.bmphysio.cz

Termín si u nás najde každý, ráno po tréninku i večer po práci.

PŘIJMÁME NOVÉ PACIENTY NA FYZIOTERAPII:

Ve své praxi se zaměřujeme na široké spektrum diagnóz a obtíží s pohybovým aparátem. Pro výběr fyzioterapeuta přepněte na Adresu 1, 2 nebo 3 v plánovači níže. Pro více informací navštivte naše webové stránky.
www.bmphysio.cz

Specialistky na fyzioterapii vrcholových a rekreačních sportovců, rehabilitace po úrazech a fyzioterapii sportující mládeže. Viscerální terapie - reflux, TMK - temporomandibulární kloub. Máme přes deset let praxe a zkušeností. Certifikované kurzy s nejnovějšími trendy fyzioterapie. Těšíme se na Vás. Team BMphysio.

- BMphysio - samostatné zařízení fyzioterapeuta, Brno

Umístění: BMphysio - Mgr. Hana LEDAHUDCOVÁ - Centrum Fyzioterapie Fyzioterapie refluxní choroby GERD/NERD

Velmi pěkný přístup. Podrobné vysvětleni.
Pro klienta opravdu přínosné. Doporučuji.

Umístění: BMphysio - Mgr. Hana LEDAHUDCOVÁ - Centrum Fyzioterapie fyzioterapie

Paní Ledahudcova se nezaměřovala jen na problém, se kterým jsem přišla, ale zhodnotila komplexně celé tělo a ukázala, jak vše souvisí právě s daným problémem. Uvolnila dané místa, ukázala pár cviků na doma. Vše, co dělala, komentovala, abych porozuměla. Na dotazy též odpověděla. Velice příjemná návštěva :)

Umístění: BMphysio - Mgr. Barbora MORÁVKOVÁ - Centrum Fyzioterapie Vstupní vyšetření fyzioterapie (děti/dospělí)

Celkové pozitivní hodnocení. Pro sportovce skvélý přístup

Umístění: BMphysio - Mgr. Hana LEDAHUDCOVÁ - Centrum Fyzioterapie fyzioterapie

Super přístup. Účinná pomoc. Velmi milá a ochotná.

Pani Moravkova, skvela pani fyzioterapeutka, velmi pratelska, sikovna, spoustu veci mi vysvetlila, citim se lepe. Rozhodne budu chtit navstevovat casteji.

T

Odcházím spokojený. Vše mi bylo vysvětleno, dostal jsem rady co a jak. Paní Barbora na mě měla dostatek času, dost se mi věnovala. Uvidíme, co přinesou další návštěvy.

Umístění: BMphysio - Mgr. Barbora MORÁVKOVÁ - Centrum Fyzioterapie fyzioterapie

Mne se navsteva moc libila.Vse davalo smysl.Pani doktorka byla mila.Vse vysvetlila,poradila na co se zamerit.Empaticka a moc sympaticky clovek.Je videt,ze sve profesi rozumi.Resila jsem s ni BPPV.

Slečna fyzioterapeutka prostudovala všechna moje lékařská vyšetření, po celou dobu se mi pečlivě věnovala, všechno vysvětlila. Je velmi přijemná, věřím, že mi pomůže.

O

Skvělý přístup a doporučení pro další postup léčby.

Umístění: BMphysio - Mgr. Barbora MORÁVKOVÁ - Centrum Fyzioterapie fyzioterapie

Dobre vysvetleni plus ucinna terapie a cviceni… Diky!