MUDr. Barbora Kosmáková

Praktický lékař Více

Ostrava 1 adresa

Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: jiné místo • Jiný

Paní doktorka je skvělá,empatická.Je vidět,že svou práci dělá s láskou .Na mé už dost dlouhé životní pouti jsem se nesetkal s příjemnější lékařkou a to jsem vystřídal nějakou řadu praktických lékařů.Chodíme k ní s manželkou a oběma dcerami a všichni jsme na výsost spokojeni

B
Umístění: EM-Med s.r.o., PL pro dopělé • Jiný

Paní doktorka i sestra velmi ochotne, milé. Konečně doktor u kterého vidím snahu problém vyřešit, a když nejde vyřešit tak sledovat a ulevit. Mohu pouze doporučit.

N
Umístění: EM-Med s.r.o., PL pro dopělé • Jiný

U paní doktorky se cítím jak v bavlnce. Sestřička to samé. Fakt za mě super. Spokojená. Konečně jsem našla tu správnou ordinaci i lékaře.

Umístění: EM-Med s.r.o., PL pro dopělé • Jiný

Jak paní doktorka tak sestra příjemné, milé a profesionální. Ordinace i čekárna moc pěkné. Doporučuji.

Y
Umístění: jiné místo • Jiný

Byla jsem dnes poprvé. Paní doktorka je příjemná, ochotná. . sestřička rovněž. Prostředí je příjemné. Vše na mě udělalo velmi dobrý dojem.

Umístění: jiné místo • Jiný

Nevím jak paní doktorka, tu jsem viděl jen projít kolem. Když jsem se sestry telefonem ptal, zda bere nové pacoienty, tak se nejprve zeptala kolik je mi let, a řekla, že důchodce nebere, protože je s nimi moc práce. To mě mělo varovat. Jak jsem přišel na místo, předstírala, že jí nefunguje registrace do zdrav. pojišťovny. Přišel jsem s bolavou nohou, odmítla mě ošetřit a posílala ně na pohotovost na druhý konec Ostravy. Je to bezohlednost, pozvat si člověka s bolestmi, který špatně chodí a připravit ho o 2 hodiny. Ona je povinná akutní stavy ošetřit i bez registrace. Místo toho mě odporným způsobem vyhodila: "Opusťte tuto ordinaci". Nikomu bych to nepřál.

T
Umístění: jiné místo • Jiný

velmi příjemná mladá a sympatická doktorka s příjemným vystupováním. Zatím nemám žádné vážné zdravotní problémy abych posoudil její schopnosti, ale vypadá to, že svůj obor ovládá a práce ji baví.

I
Umístění: jiné místo • Jiný

Je to opravdový ANDĚL na zemi... Své práci hlavně rozumí... Za mně palec nahoru... Komunikace super... Lidský přístup... Nehrajese na nic a svou práci žije a prožívá to ze všema... Miljučka... richljučka... krasnjučka... Více lidí takych jako ona bylo by super žít na světě... Děkuji...

Umístění: jiné místo • Nemoc

S paní doktorkou Kosmákovou mám jen ty nejlepší zkušenosti je pečlivá, trpělivá a ochotná lékařka s lidským přístupem. Ambulance je čistá a prostředí je útulné.Sestřička Klára je také super usměvavá, empatická.Obě tvoří dokonalý tým :-) Vřele doporučuji!!!

Umístění: EM-Med s.r.o., PL pro dopělé • No...Vícevý pacient Méně

K paní MUDr. Kosmákové jsem přestoupila z důvodu úmrtí mé praktické lékařky.Z šesti lékařů, kteří mě odmítli byla právě ona která která se mě ujala.Paní MUDr. Kosmáková je velice milá a pečlivá a svou práci určitě dělá s láskou a člověk si nepřipadá ,že obtěžuje. Táňa Vojtásková