Česká 151/16, Brno

Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolí

Nejčastěji hledané služby

Psychologické poradenství

Ostatní služby

OD Vágner

Na našich konzultacích budeme společně pracovat směrem, který je zaměřený na řešení problému (tzv. Solution-Focused Brief Therapy SFBT, příp. SF). Tento přístup je báječný v tom, že nebudeme společně analyzovat vaše životní neúspěchy, problémy a jejich příčiny. My se zaměříme na vaši budoucnost! Velmi zásadní v tomto procesu bude naše vzájemná spolupráce. Vy jste jediným expertem, odborníkem na svůj život. Já si dovolím být průvodcem a pomocníkem při nastavování změn ve vašem životě. SF terapie se řadí mezi krátké terapie, obvykle klientovi stačí 3-7 konzultací. V rámci praxe často využívám i hypnózu (viz „ O hypnoterapii“) jako velmi efektivní způsob práce se svým podvědomím. Žádoucí změny se díky ní dějí rychleji a přirozeněji. Zároveň se jedná zpravidla o velmi příjemný a relaxační způsob terapie.

Kromě dospělých pracuji i s dětmi a dospívajícími, u kterých využívám metodu Kids´ Skills. Základní myšlenka je velmi jednoduchá. Hledáme s dítětem a jeho blízkými dovednost, kterou by se dítě mělo naučit, aby se věci v jeho životě posunuly k lepšímu. Učit se novým dovednostem je – na rozdíl od řešení a rozebírání problému a jejich „léčení“- pro dítě velmi přirozené.

Umístění: OD Vágner psychoterapie

Když mě můj syn oslovil s tím, že by chtěl docházet na terapii, byla první o kom jsem uvažovala. Věděla jsem, že k dětem má velmi blízko a je zkušená. Už po prvním sezení jsme doma zaznamenaly proměnu v synově chování, z úzkostného a zadumaného kluka se stal veselý, uvolněný chlapec. Syn doslova řekl “Bára je hodná a pomáhá mi s úzkostmi a starostmi a jsem za ní rád”. Jsme veľmi vděční za pomoc, které se mu od Báry dostává.