Psychologické konzultace • 1 000 Kč
Psychoterapie • 1 000 Kč
Psychoterapie dětí a dospívajících • 1 000 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Psychologické konzultace
Ostatní služby
Psychoterapie
Psychoterapie dětí a dospívajících
Psychoterapie BodyMind.cz
Díky svému dosavadnímu působení v komerčním i neziskovém sektoru Vám mohu nabídnout své zkušenosti z práce s individuálními klienty, páry i skupinami z nejrůznějšího prostředí od těch ohrožených sociálním vyloučením, přes manažery, až po sportovce včetně vrcholových.
Při své práci stavím na přesvědčení, že osobní pohoda a růst je možný pouze tehdy, pracuje-li se s celým člověkem, nejen s jeho duší, nebo tělem. Při své práci se proto snažím zapojovat znalosti a zkušenosti získané nejen profesně, ale i skrze sport, studium jógy ad.
Více na www.bodymind.cz
Ondřej Patrovský
Mohu vřele doporučit. Při první schůzce jsem ocenil zejména vřelý přístup a příjemné prostředí. Nedělalo mi problém se paní terapeutce otevřít a po terapii jsem si nakonec odnesl několik cenných rad i s plánem do budoucna, jak při svém problému postupovat. Na druhou schůzku jsem nedorazil, protože (alespoň v mém případě) byl můj problém vyřešen.
Filip
Aj keď som nebol s otvorením sa "cudziemu človeku" úplne stotožnený, pri slečne Blažkovej som sa od začiatku cítil komfortne a bezpečne. Po terapii som odchádzal presne s tým čo som potreboval - urovnané myšlienky a nový uhol pohľadu, ktorý som sám nabrať nedokázal. Určite odporúčam :)) Filip
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze