přijímáme nové pacienty. více na dentica.cz

Vstupní vyšetření

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Nejčastěji hledané služby

Vstupní vyšetření

Jak fungují ceny?

Umístění: jiné místo Jiný

Jsem velice vděčná, že již několik let pečuje o můj chrup právě paní doktorka Blažíčková. Naprosto profesionální jednání, příjemné prostředí, bezproblémová komunikace, dochvilnost a moderní vybavení. Vřele doporučuji.

B
Umístění: Dentica preventivní prohlídky

Paní doktorka je velmi pečlivá, ochotně mi zodpověděla všechny dotazy, poradila a především měla trpělivost s mým synem. Ani po jeho snad čtvrthodinovém záchvatu se absolutně nenechala rozhodit, celou dobu se snažila upoutat jeho pozornost a uklidnit ho, což se nakonec podařilo. Nemám, co bych vytkla.

Umístění: jiné místo Jiný

Možná mají jiní štěstí, nebo my naopak smůlu, ale s vírou v dobrý přístup k dětem a hlavně k synovi s autismem, jsme se u paní doktorky registrovali (byli jsme přiděleni) a věřili že jsme na správném místě. Ovšem po naší zkušenosti už nikdy více. Naprosto neprofesionální přístup, arogance, nafoukanost. Nebudu popisovat naše konkrétní příběhy, ale u této doktorky už nás nikdo neuvidí.

Umístění: Dentica ošetření zubního kazu

Paní doktorku Blažíčkovou jsme navštívili po ročním zoufalém snažení najít odborníka - stomatologa pro našeho tehdy tříletého, prakticky neošetřitelného, syna (po úrazu hlavy enormní fobie z lékařů přetrvávající dodnes). Paní doktorka přistupovala k péči o syna citlivě a s porozuměním, poskytla nám dostatek prostoru, akceptovala naše drobnější požadavky (nenasazování ochraného bryndáku). Po roce péče u paní doktorky Blažíčkové má syn sanovaný celý chrup včetně drobných defektů po pádu na přední čelist. Do té doby nikdo z nás nepředpokládal, že by se ještě někomu povedlo syna ošetřit a chrup zachránit. Syna nezatěžovala zbytečnými úkony a vše mu férově vysvětlovala i přes jeho nízký věk. Můžeme jedině doporučit.

R
Umístění: Dentica zubní vyšetření

pani doktorka je vysoce profesionalni a take velmi prijemny pristup behem osetreni pani doktorka postupovala peclive a dusledne po celou dobu semnou hovorila vysvetlovala paradni vysledky dekuju moc doporucil bych vsem co se boji boji