Hledejte v názorech
MR
K paní doktorce jsem přešla na doporučení odjinud, a myslím že jsem udělala dobře. Jediná věc na kterou si těžko zvykám je ošetřování vleže, s otevřenou pusou vleže na zádech je to hodně nepříjemné. Ale jinak jsem velmi spokojená, paní doktorka mi vychází vstříc když mám akutní problém, dala mi do pořádku postupně všechny zuby, a je levnější než ta minulá. Děkuji za všechnu péči.
Hajni
K paní doktorce jsem se dostala v době, kdy bylo třeba zachránit zub, který předchozí lékař chtěl již vytrhnout. V nesmírných bolestech, vyděšená z předchozího "léčení" působila paní doktorka jako zjevení. Uklidnila, trpělivě vše vysvětlila, ukázala, zub zachránila...mohu jen doporučit. Poprvé v životě se mi stalo, že jsem si při zubním zákroku zdřímla (nebylo se čeho bát, nic nebolelo a do práce jsem jí stejně kecat s otevřenou pusou nemohla :-) ). Dodnes se držím jejích rad a jsem nesmírně vděčná, že jsem mohla být v její péči.
Váš účet byl odstraněn
U paní doktorky jsem byla poprvé včera, opravovala mi velmi složitý kaz. Prvotní stres přešel skoro okamžitě, paní doktorka vše vysvětlila, počkala, až se uklidním, podrobně popisovala, co se bude dít a proč to dělá, dostala jsem do ruky zrcátko a mohla se koukat jak vše probíhá a vypadá, což mě ještě více uklidnilo. Dokonce jsem při zákroku mohla poslouchat MP3, takže ve výsledku jsem odcházela s velmi příjemným pocitem a těším se na další návštěvu. Sestřička je taky výborná a pokud se bojíte, klidně vás chytne i za ruku :)
Carrot
Naprosto vstřícná a trpělivá paní doktorka, profesionál ve svém oboru! Těšíme se na další návštěvu:)
Patrik
S paní doktorkou jsem byl spokojený do té doby, dokud jsem si nenašel nového zubního lékaře, který mi udělal RTG a pod několika plombami, které dělala paní doktorka Bláhová našel kazy!
Naprostá spokojenost!!!!
Super
Paní doktorka je erudovaná ve svém oboru a její přístup k pacientům je na vysoké etické urovni a rovněž z pohledu pacienta se jedná o velmi dobře prováděnou lékařskou péči vůči pacientovi. Můžu jen doporučit. Při preventivní prohghlídce a také při samotných zákrocích vždy komunikuje s pacientem a popíše co bude provádět a proč. Měl jsem možnost absolvovat jak klasické opravy kazu tak i implantaci protetiky a to tzv. "můstků" a jsem moc spokojený.
Jde o první zubní lékařku, ke které chodím na preventivní prohlídky s úsměvem. Sice ještě u mě nedostala šanci předvézt své umění při některém z náročnějších a bolestivějších úkonů, ale i přesto: je velmi vstřícná, pečlivá, ráda poradí. Superlativů k této slečně mohu vyjmenovat nespočet, každý si ale názor musí udělat vlastní. Petr G.
Doporučuji .!!! Krstev Viktor