Jana Horkelová
vynikající a lidský pan Mudr. výborný přístup -nebolelo to a trhal mi zuby, kořeny ví jak na to .Jsme Vděčni že pana zubaře máme.Doporučujeme celá rodina
Natálie Mostová
Mému dítěti byla nasazena plomba, bez předchozího čištění vnitřku zubu, výsledkem byl po 8 dnech absces a zub musel být odstraněn s respektem a opatrností. Natálie Mostová
Jarmila Tománková
Byla jsem na akutním odstranění korunek a i v době jeho dovolené mne p. doktor přijal , i když jsem nebyla registrována. Odstranění bylo provedeno vysoce profesionálně a k mému překvapení naprosto bezbolestně. Zároveň stále informuje pacienta co bude v průběhu zákroku následovat. Při každé návštěvě jsem odcházela naprosto spokojená. Velmi profesionální přístup a hlavně bez stresu. Příjemné prostředí, absolutně není co vytknout. Vřele doporučuji.
J.T
Pana doktora jsem navštívila při akutních bolestech ,kdy můj zubař měl dovolenou.Peče i přístup byl naprosto skvělí ! Doporučuji
Josef Rác
Tento stomatolog mi dělá zuby už od mých 15 let. Nikdy a to opakuji nikdy, bych nezašel k jinému. Tento lékař mě zbavil strachu z těchto zákroků. Je milý, vtipná, vystupuje velmi profesionálně, ordinace je čistá, uklizená a cítím se v ní uklidněně. Všechny přátelé posílám k němu. Nemůžu si na nic stěžovat. Mohu vřele doporučit.
Nejdřív jsem si myslela, že chce pro mě co nejlepší péči, ale jenom pokud se jedná o placené zákroky, radši vám bude dělat modelční řez, než aby vám opravil pár kazů. Díky němu jsem prožila noci plné bolesti.
Pan doktor Ayoub je velmi přívětivý a citlivý stomatolog. Vzhledem k tomu, že nepatřím zrovna k odvážným a ukázněným pacientům, měl se mnou velkou trpělivost. S jeho ošetřením jsem velmi spokojena. Mnohokrát děkuji!
PaedDr. Vilma Častová
Bj
Vynikající odborník, specialista. Celá naše rodina jsme jeho dlouholetí pacienti a jsme velice spokojeni s jeho přístupem a způsobem provádění zákroků a léčením problémů.
Ikáš
Odborník na svém místě!! Citlivý, ohleduplný ! Operace zubů moudrosti,
kterou mi provedl, proběhla bez násled.komplikací. Díky !