MUDr. Artiom Kazakov

Kontaktní údaje

• Zubní lékař - stomatolog
  • Orální a maxilofaciální chirurgie

Umístění: jiné místo • Jiný

Přesná, perfektní a bezbolestná práce, horší komunikace s pacientem.

Jsem velmi spokojený s průběhem zákroků a hlavně s výsledkem! Pan doktor Kazakov a jeho kolegové jsou výborní odborníci! Vysvětlili mi možnosti a doporučili nejvhodnější alternativu po odborné a po finanční stránce. Doporučujme každému, kdo má problém s chrupem i ten nejsložitější, aby navštívil dentální kliniku artstom pana doktora Kazakova.

Profesionální přístup a bezbolestné provedení mého výkonu s perfektním výsledkem. Objednací doba je velice flexibilní, není třeba čekat dlouhé týdny a pracuje i během večerů a víkendů. Sestřička je moc milá slečna - našla jsem konečně ordinaci, kam se budu ráda dostavovat. Zatím jediná ordinace, kde jsem se cítila opravdu dobře

Do péče pana doktora Kazakova jsem se dostala před lety, v ordinaci v centru Prahy. Podstoupila jsem u něj několik zákroků včetně zubního implantátu. Jsem velmi spokojena jak s jeho profesionálním, ale zároveň i s lidským přístupem, tak i s odvedenou prací. Na každou kontrolu či zákrok jsem chodila s dobrou náladou. Pana doktora Kazakova mohu jen vřele doporučit.

Ordinaci pana doktora Kazakova mohu doporučit všem, kdo mají zájem o kvalitní péči. Jsem jeho pacientkou přes 5 let. Ošetření je vždy profesionální, bezbolestné, pan doktor se mi vždy plně věnuje, každý zákrok nejdříve vysvětlí a oceňuji jeho profesionální a citlivý přístup. Jsem velmi spokojená.

Moje zuby zarucuji neustaly kontakt s lekari a ackoliv jsem navstivil zubare nejen v Cesku, ale i ve Svycarsku a klinika Artstom na mne udelala veliky dojem. Nejen moderni vybaveni, ale i profesionalita a lidsky zajem celeho personalu. Pokud muze clovek rict, ze navsteva u zubure a navrtavani 3 implantatu muze byt prijemna, pak vas mohu ujisti, ze klinika Artstom se o to postara. Jen mala kritika: muzika pri zakroku by mohla byt hlasitejsi, zvlaste kdyz pan doktor vrta. :-)

Podstoupila jsem u něj jak trhání, tak po čase implantaci (4 implantáty - celkem nahrazeno 6 zubů). Proces byl dlouhý a ne vždy příjemný (injekce), ale díky pěknému a profesionálnímu přístupu se to dalo překonat. A hlavně už můžu zase žvýkat.

Provedená práce je přesná, vše sedí a dokud nebylo vše, tak abych to pociťoval s absolutní spokojeností, nepustil mne z křesla :-) Práce tak jemná, že při osazování korunek na implantáty jsem usnul...

Opravdu šikovný a pečlivý lékař, práci nedokončí dokud není vše úplně podle jeho představ, prostě perfekcionalista každým coulem. Má velmi citlivý přístup k pacientovi, používá moderní postupy ošetření a kvalitní materiály. Konečně mám dobrý pocit, že jsem našel lékaře, který se mi věnuje podle mých představ a to vše za slušnou cenu.

Naprostá spokojenost s implantátem na mé­m předním horním zubu (jednička vlevo na­hoře). Profesionální přístup, perfektní ­a velice detailní práce, špičkové materi­ály které používá spolu s přátelským pří­stupem, jedním slovem doporučuji!