Ordinace
Na Chrupavce 422, Líbeznice

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Ordinace Jiný

Škoda, že ordinační hodiny prezentované panem doktorem na webu Zdravotního střediska Líbeznice (oficiální ordinace pana doktora) nezobrazují pravdivé údaje a nejsou aktualizovány. Když se nemůžete dovolat v uvedených ordinačních hodinách a jedete do ordinace v akutním případě osobně a tam zjistíte, že pan doktor má 14 dnů dovolenou, člověka to dost naštve.

Umístění: Ordinace Bolest zubů

Byl sem velice spokojen s přístupem a ošetřením, pan rozhodně ví co dělá a odvádí špičkovou práci, děkuju

Trhat stoličku aniž by anestezie zabrala, nereagovat na opakovaném upozornění pacienta, že bolest při trhani je nesnesitelná? Pak po 10 minut, když jsem si dovolil zvednout si ruku a dotkla se jeho ruky, aby to trhani ukončil, se rozčilil, že ho nenechávám pracovat.... No, co víc dodat!
PS: Samozřejmě se zubem jsem šel k jinému zubaři, kde všechno šlo normálně a nemusel jsem trpět jak ve středověku!
Doporučují tento doktor všem masochistům - zaručeně si užijete!

Velmi dobré ošetření i přístup lékaře a sestřičky po předchozích špatných zkušenostech s jinými lékaři. Lenka Strouhalová

Byla jsem u pana doktora s bolesti stoličky léčil a já platila. Řekla jsem mu když to jakou dobu nejde vyléčit tak ať to vytrhne NE bude to v pořádku je to rozdražděné a s bolesti jsem odešla domů s brekem a ještě sestřička si dělala srandu že jako to nemyslím vážně vždyť to je zdravý zub nakonec my ho výtahy někde jinde a le těch tisíc co jsem mu tam dala naprosto k ničemu

Nechápu jak někdo může napsat, že ho něco bolelo..já jsem se 13 let bála zubaře a tento Pan doktor mě ho zbavil ! nikdy mě žádný výkon nebolel..nevím jak je na tom s češtinou, povídali jsme si v ruštině a je pravda, že jsem ne vždy všemu rozuměla, ale pokud nerozumím, tak se ptám do té doby, dokud mi to není plně vysvětleno a upřímně, já si k zubaři nechodím popovídat, ale protože je to velmi schopný odborník a plně mu důvěřuji..

Chtěla bych se také podělit o názor na pana doktora a jeho sestřičku....místo toho, aby způsobili šok nám, tak jsme spíše způsobili šok jim, když nás tam z mé rodiny přijelo 6.lidí na jednou .....:-) sestřička tam poletovala, byla příjemná nic dlouho netrvalo a pěkně vše vysvětlila a když jsme se dostali konečně pod ruce pana doktora, tak lepšího zubaře jsme si přát nemohli....je to odborník...když promluvil, člověk ztratil obavy a pocit toho, že se bojí i můj 9.letý syn který se ráno bál a odpoledne, už se zase těšil, až pana doktora navštíví a to ne zase jen on, ale celá má rodina...:-) .........jsme moc rádi, že mi kamarádka doporučila tohoto zubaře ... a že syn konečně přestal bát zubaře....:-)

Dobry den k panu doktorovi chodim skoro rok i se svymi detmi a veskera pece komunikace osetreni je absolutne nadstandartni je velice peclivy precizni proste spicka ve svem oboru mela jsem velice spatne zuby znicene po detech a spatnou peci jine lekarky ale pan doktor spolu s uzasnou sestrickou me dali do kupy a financne jsem take mooc spokojena a chodim na prohlidku jedine s usmevem a za to jim velice dekuji M.Listoňová

I

první návštěva a rovnou s komplikovanějším výkonem, vzali mě hned, ačkoli výkon byl na více jak hodinu, sama jsem ze zdravotnictví a hodnotím vše kladně- přístup k pacientovi i odbornou úroveň. Zkušenost velmi dobrá, s doktorem i sestřičkou. Doporučuji.

K tomuto zubaři jsem měl neštěstí privézt svojí dceru. Nic než hrůza říct nemůžu, nebyl příjemný, všechno dělal rychle, jako by někam děsně pospíchal. Dcerka se nikdy zubařů nebála, ale u něj v křesle brečela, že jí to moc bolí, přítom to byla pouze prohlídka. Když jsem se rozhodl, že ji radši vezmu k jinému lékaři, jsem byl osloven sestřičkou, že preventivní prohlídka stojí 450 korun! Problém nebyl v tom ty peníze zaplatit, ale v tom, že mají všude napsáno na internetu, že spolupracují s VZP a prohlídky by měly být hrazeny pojištovnou. Pana doktora vřele nedoporučují pro svůj cynický přístup k dětem, slabou znalost češtiny, a jakýsi podvodné ceníky v ordinaci.