Arnošt Hansel s.r.o.
Šumperk 78701, ul. B. Němcové 3/2771, Šumperk

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: jiné místo

Misto rady se mi dostalo servani. Neni to muj lekar, sla jsem se poradit. Nakonec jsem byla obvinena z toho, ze falsuji uredni dokumenty v praci, ale ze on to nehodla delat. Nikdo po nem nic takoveho nechtěl. I sestricka ho ukidnovala. Nechapala jsem absolutne, proc se mi dostalo takoveho hulvatskeho jednani, jeste kdyz jsem tehotna. S brekem jsem odesla bez slusne odpovedi i pozdravu. Druhy den jsem stejnou zalezitost vyresila v klidu s jinym gynekologem behem par minut. Nikdo jeho chovani nepochopil.

Mohu jen doporučit. Je ochotný, nepředepisuje nesmyslné "zázračné" preparáty jako jiní lékaři. Vyslechne Vás! Asi 5 let jsem se v noci nehorázně potila. Až díky panu doktorovi jsem zjistila, že za to mohla antikoncepce :-) Měla jsem jít rovnou za ním a bylo by po problému. Jezdím za ním až z Olomouce. Opravdu se to vyplatí! Hlavně ať je dál takový, jaký je!

N

Skvělý lékař a skvělý člověk. Je velice ochotný, ví si vždy rady a je lidský. Nikdy jsem k žádnému lékaři ani lékařce neměla větší důvěru než k panu Hanselovi ml. Mohu jen doporučit.

Natálie