Praktický lékař stomatolog
Špálova 30, Ostrava

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Z
Umístění: Praktický lékař stomatolog Jiný

Zubní lékařka, která mne zbavila strachu ze zubaře. Pohodový a vstřícný přistup lékařky a veselá, velmi přijemná sestřička způsobily, že jsem do křesla usedal vzdy v klidu a odcházel spokojený a bez bolesti.

I
Umístění: Praktický lékař stomatolog

Nejlepší zubařka,velmi profesionální.Bohužel jsem se odstěhovala a spokojenost se zubaři v městě,kde bydlím,je špatná.Děkuji p.doktorce Jakešové.
Iveta Dubinová

S paní doktorkou i sestřičkou jsem spokojená. Vždy se mi snaží vyhovět, i když má docházka na preventivky není zrovna učebnicová, je příjemná a radí mi i co se týká ústní hygieny atd.

Hrozný přístup. Byl jsem objednán na určitý čas a když sestra chodila ven a zpět tak jsem si všiml, že "paní doktorka" pije kafíčko se svojí známou. Mimo své známé (kteří mají vždy přednost) považuje pacienty za méněcený pleps, který má právo jen čekat a platit. S tím že budu doplácet peníze jsem se dozvěděl až těsně před odchodem. Neumí jednat s dospělými natož s dětmi, kteří z ní mají trauma a ona tvrdí, že jsou nevychované a řve, že nebude pokračovat dokud si dítě neuklidníte. Změnil jsem ihned lékaře a vše je super. Aranka Jakešová je nejhorší stomatolog, kterého jsem poznal - již nikdy více!!! Neskutečná zlatokopka!!!

Byla jsem u spousty stomatologů,ale tato pani doktorka je nejlepsi dle mého názoru i mé rodiny.

F

S touto pani zubařkou jsem velice spokojen,doporučuji.