Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Lucka
Pana doktora můžu jen doporučit,mám dvě malé děti a super přístup,děti se nebojí a chodí k němu bez báze a strachu. A dvě čekárny má proto,že jedna je pro nemocné (virové) pacienty a ta druhá je pro zdravé pacienty ( novorozenci,preventivní kontroly atd.)
Kamila
Šílená čekací doba!!!! Nechápu proč chodí lidi zadem, když je čekárna vepředu, kamaráčoft nekamaráčoft, pokud jdu k lékaři, tak mám asi nějaký problém a nemíním strávit celý dopoledne čekáním, než si oordinuje svoje kamarády a pak teprve přijde řada na mě!!!! a přijde mi,že pediatrii vůbec nerozumí, měl by se věnovat chirurgii a tohle přenechat pediatrovi, který tomu opravdu rozumí, přístup pana dr,. se mi taky nelíbí je nervní a arogantní!!!!
Sarka
Jako doktor je výborný, nikdy jsem neměla problém s léčbou, až na dobu strávenou v čekárně to je opravdu katastrofální a smutné hlavně když se jedná o nemocné děti a předběhnou Vás známí pana doktora :o( Měl by změnit přístup, srovnat si co je důležitější a soukromé věci a telefony řešit po ordinačních hodinách.
Já jsem tedy byla u pana doktora jen na odstranění pih, ale nemůžu vynachválit. Mám panickou hrůzu z doktorů, ale on (milý sympaták) a jeho suprová sestřička mě dokázali uklidnit. I na kontrolách je choval velmi mile. Nemůžu si v nejmenším ztěžovat. Určitě bych neváhala s další návštěvou. Ať vám to vydrží, pane doktore:-)
Dobrý lékař, ale když čekáte v čekárně tak dřív umřete než přídete na řadu.
Výborný a zkušený lékař. Doporučuji.
Mohu jen doporučit,mému synovi operoval nehtová lůžka a vše perfektní, názor i mého syna, nyní ho občas navštěvuje i moje malá vnučka a jako pediatr super. Jako malá jsem byla pacientkou tatínka a moje děti též a vždy jsem byla spokojená a sestřička Evička je sluníčko.
Všem co tady haní pana doktora chci vzkázat,že nemají pravdu!Pan doktor je vždy milý a ochotný a hlavně pomůže!!Možná se u něj čeká déle,ale to u všech dobrých lékařů .S ohledem na množství pacientů,které zvládá ošetřit si nemyslím,že by byla čekací doma nějak dlouhá..Já si ráda počkám,protože pan doktor je odborník a člověk na správném místě!! Všem pomlouvačům-kdyby jste měly jeho schopnosti a vědomosti bůh ví jací by jste byly,laskavě si šáhněte sami do svědomí!Děkuji pane doktore :-)
Jsem s panem doktorem spokojena. Me deti k nemu chodi a nikdy se nestalo,ze by neco zanedbal. Je to bohuzel jen doktor a ne buh a to ze ma plnou cekarnu? Asi kdyby nebyl tak oblibeny a podle lidi opravdu dobrym lekarem,tak ma cekarnu prazdnou. Nebylo by zase nahodou divny tohle? Tomu ze ho lidi napadaj je pouha zavist.
Přístup k pacientovi nulový, na co se člověk nezeptá, neví a ještě si nemůže být jist, zda mu bylo skutečně sděleno vše. Prohlídky (jestli se tomu tak dá říkat) jsou jak z rychlíku, prostě děs. Jako chirurg možná ano, ale jako pediatr rozhodně ne.