Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Pan doktor byl ke mně velice hodný a dost mi pomihl, i když jsem k němu chodila jen velice krátkou dobu. Nová paní doktorka,která nastoupila po panu doktorovi je také velice příjemná a pečlivá lékařka. Měla si ale s sebou přivést novou zdravotní sestřičku. Ta stávající je opravdu velice nepříjemná, neochotná. Sama pracuji jako sestra v ambulanci a s takovým chováním bych se v zaměstnání dlouho neudržela.
Pan doktor bohužel odešel do důchodu. Měla jsem ho moc ráda, výborny lékař i diagnostik. Za vše mu chci touto cestou poděkovat. SESTRA otřesná, souhlasím s ostatními, jakmile otevře dveře, tak Vás nepustí dovnitř dokud ji nezdělíte svůj zdravotní problém ,,nechápu"
Na odběry je výborná, ale jinak ji bohužel nesnáším. Není profesionálka a za ty léta co pracuji ve zdravotnictví má alergii na lidi.
Škoda, ža nová p. doktorka si nevzala novou setru!!!
BK
Jsem s ním téměř ve všem spokojený až na jedno... A to že antibiotika předepisuje i na rýmu. A jeste neco, ale nevim zda je to spise dobry nebo spatny, ale ale behem tydeni nemoci jdete trikrat na kontrolu... (Na to jsem od byvaleho doktora nebyl zvykly)
Adámková Marie
K panu doktorovi chodíme celá rodina již řadu let. Je vstřícný, ochotný a velmi dobrý diagnostik. Tyto vlastnosti se však netýkají jeho sestry. To je velmi náladový člověk u kterého nikdy nevíte jak se momentálně zachová.
nespokojený pacient
Ty doby kdy býval dobrý lékař jsou už dávno pryč. Sám už má zdravotní problémy a od toho se odvíjí přístup k pacientům. Jeho chování také zavisí na jeho náladě a také zda přijde PAN INŽENÝR nebo dělník . Má velmi nesympatickou sestru!!!
V poslední době má prázdné čekárny, mnoho pacientů přechází k jiným doktorům.
Roman -pacient
Velmi vstřícný lékař , vždy plný optimismu, dobrý diagnostik, dobrý člověk
Šebelová
Celá rodina s tímto lékařem máme co nejlepší zkušenosti.Já mohu jen doporučit.
Filouš Martin
Vždy má pravdu :)
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Boskovicích
Praktičtí lékaři v Novém Městě na Moravě
Praktičtí lékaři v Moravském Krumlově