Praktický lékař pro dospělé
Horova 1, Krnov

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Pan doktor je to dobrý, nicméně ta sestra je strašná a čeká se tam min. 2 hodiny

Číslo ověřené

Dr. Novák je vynikající diagnostik,s léty praxe. Zatím se mi nestalo, že by určil špatně diagnózu. Moc mu děkuji za jeho práci. Sestřičku musím pochválit také,i když chápu,že pacientů s různými požadavky má hodně. T.Staroba

S panem dr.Novakem jsem velice spolkojena,chodim k nemu uz nekolik let a jsme u neho cela rodina.Pan doktor ma lidsky pristup k pacientum a vzdy urci spravnou diagnozu.
Ma prijemnou sestricku,ktera se snazi vyhovet pacientum.

Je to dobrej doktor a profesionál ve své oboru a hlavně lidskej, má kvalitní přístup k lidem,,sestřička je taky dobrá,lidé na ni nadávají že se rozčiluje ,ale přitom se ji nedivím na dveřích je cedulka neklepat a během hodiny klepe 50 lidí že chce jen recept atd,lid co na ni nadáva by si měl uvědomit že pán Doktor má spoustu pacientů a sestřička jen jedny nožky,já když potřebuji recept zavolám telefonem a vždy mi sestřička sama recept podala u dveří,vážím si jejich práce.P.Kupczak.

B
Číslo ověřené

Pan doktor je nejlepší praktický lékař v Krnově.Mám s ním jen ty nejlepší zkušenosti.Vždy mi dobře určil nemoc a napsal správné léky.Děkuji pane doktore.

B
Číslo ověřené

je to velmi dobrý lékař a výborný diagnostik

Číslo ověřené

Je to výborný lékař, dovede poradit, pomoci.Vážím si ho pro jeho lidský přístup k pcientovi.

Číslo ověřené

Jsem velmi spokojená s přístupem pana doktora,je vstřícný,lidský,hlavně dobrý diagnostik.Sestřička je přijemná a obětavá.

Číslo ověřené

Prohlidka nic moc, spiše nic, sestra nepřijemná, kratká otvírací doba,odpoledne skoro vůbec, hodně nadavajícich lidí v čekarně na dlouhé vybavování s kamarády v ordinaci.

Číslo ověřené

Pan Dr.Novák je jeden z nejlepších praktických lékařu.Je lidský a dobrý diagnostik.Já jsem s panem Doktorem velice spokojen.