Zobrazit ostatní profily internistů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Eva Andrášiová
Pana doktora Gaju znám již velmi mnoho let. Léčí oba dva moje rodiče a jsem mu vděčná za to, že můj táta letos oslavil již krásných 88 let! Děkuji a doporučuji! Andrášiová
Karl
Bohužel, bohužel jsem se dostal do rukou tohoto lékaře. Výsledkem toho byl toxický jaterní a srdeční šok s zcela nesprávně předepsaného silného léku s pětinásobkem ! ! ! účinné látky. Jinými slovy tento lékař se spletl o 500% ! ! ! předepsáním násobků účinné látky. Vlivem tohoto šíleného množství účinné látky jsem zkolaboval a moc nescházelo do smrti, došlo k poškození jater a přetížení srdce. Dále tento lékař půl roku ignoroval závažné akutní zjištění z vyšetření specializovaného pracoviště FNO a vůbec daný problém neléčil a neřešil. Obvodní lékařka byla šokována při tomto zjištění a mém stavu, kdy jsem během této doby zhubl o 20kg z původně normální postavy na kostlivce. Silně nedoporučuji tohoto lékaře ! ! !
Ivan M
Perfektní diagnostik, dokáže oddělit věci podstané od nepodstaných, o kvalitě a pečlivosti svědčí, že v pátek po 14. hodině čekají pacienti na vyšetření pouze u jeho ordinace, zatímco je poliklinika prázdná (mimo uklizeček a lékárny). vlká spokojenost i když každý den není posvícení.
carlotta.nora
Bohuzel nase zkusenosti jsou nedobre. Dr. Gaja predepisuje leky, ktere pacient nepotrebuje, naopak, ktere pacientovi skodi. Tak se stalo nasim rodicum. Proc tomu tak je, nelze zcela jednoznacne posoudit. Mozna by to mohly byt provize za predepsane leky, jez lekari od farmaceutickeho prumyslu resp. jejich distributoru dostavaji. V kazdem pripade bych doporucil sestavu leku zkonzultovat jeste s dalsim specialistou anebo prinejmensim s praktickym lekarem.
host
V dnešní uspěchané době je opravdu těžké narazit na dokonalého lékaře. Ale zkušenosti s panem dotorem Gajou mám dobré. Chodím k němu přes pět let, léčba mi vyhovuje a myslím, že se ve svém oboru orientuje s přehledem.
MUDr.Gaja pečuje o mého velmi blízkého rodinného příslušníka a stará se velmi dobře- pečlivě vyšetří, věnuje potřebný čas, přemýšlí o léčebném postupu, medikaci, je na něm vidět zájem o pacienta. Děkuji mu za to.
Pan doktor mě vždy velmi dobře a důkladně vyšetří. Je opravdu velmi svědomitý a nešla bych s manželem jinam. Velmi nám sedl. Je to zkušený lékař. Neteři jako jediný z celé skupiny olomouckých doktorů odhalil trombózu a tak ji zachránil život. Nebýt jeho, zemřela by a všichni by se moc divili...... NEJLEPŠÍ!!!!!!! DOPORUČUJI.
Popis události - krátká ukázka rozhovoru,který probíhal v průběhu vyšetření:
pan doktor: Na,co berete ten interferon?
já: Mám roztroušenou sklerózu.
pan doktor : Na vás není vůbec nic vidět, jak se to projevuje?
já: brní mi noha (nechtělo se mi uvádět všechny své problémy)
pan doktor: Kdy vám to zjistili?
já: V roce 2006,ale léčím se asi rok.
pan doktor: Ale to je strašně drahá léčba.Kolik to stojí?
já: Asi 5 tis. za injekci.
pan doktor: Nestydíte se léčit za tolik peněz? To je strašný,takoví jako jste vy to zdravotnictví zrujnují. Nebo ti, co se léčí na rakovinu.
já: Tak nás nechte chcípnout.
pan doktor: To nemůžete nikdy splatit,kolik myslíte,že se z vašeho platu vrátí na zdravotnictví?
já: Zdravotní a soc. pojištění je asi 35% z platu a já pracuji přes třicet let,takže do té doby jsem přispívala na jiné nemocné takže nevím,proč bych se měla stydět. A než jsem onemocněla, tak jsem vydělávala dvacet tisíc měsíčně.
Při vyšetření echo srdce jsem byla od pasu nahoru nahá,což je samo o sobě nedůstojné.Celé vyšetření probíhalo ve stylu psychický útok - obrana. Pro mě osobně trvalo strašně dlouho a ani nevím, jak jsem se vlastně dostala domů. Od toho dne se mi zhoršil můj zdravotní stav. Noha až ke kolenu mi pálivě bolí. V noci nemůžu spát, cítím,jak mi buší srdce a mám neustálý pocit strachu. Proč? jenom tak, aby řeč nestála.
Tak arogantního a nepříjemného člověka jsem už dlouho nepotkala. Místo toho, aby se snažil vám pomoci, vás jen neustále zesměšňuje a dělá z vás totálního blbce. Příšerná zkušenost...
zdena
Velmi dobrý lékař , svědomitý , chápavý . Byla jsem velmi spokojena , přístup po lidské i odborné stránce skvělý.
Upravit nebo spravovat profilInternisté s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Internisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci
Internisté s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Olomouci