Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Dagmar Kopáčková
Děkuji paní doktorce za její čas , profesionální a lidský přístup , který v dnešní době ve zdravotnictví není samozřejmostí.
Petr Hošek
Velmi příjemná a milá paní doktorka, vyjímečný přístup k pacientovi což se dnes už moc nevidí. Vzala mne bez objednání a pomohla od příšerných bolestí. Ještě jednou MOC děkuji a přeji mnoho úspěchů. Takových lékařů by mohlo být více.
Juditha Dvořáková
Paní doktorka je příjemná a milá, je na ní vidět na první pohled, že má o pacienty opravdový zájem. Velmi mi pomohla a pomáhá dodnes, což už jsou 3 roky. Konečně vím co je žít bez trýznivé bolesti, kterou zavinili lékaři na Ortopedii při operaci kyčle. Moc jí děkuji a přeji hodně sil do další záslužné práce.
Janko Starý
Paní doktorka je velmi příjemná, milá a opravdu v čase na kdy jsem objednaný jsem i přijatý což je v zdravotnictví jev nevysvětlitelný.. tedy v našem zdravotnictví a co je pro mne hlavní tak po 25l chození po různých felčarech i v Praze mi jako prvá zjistila co mi je a nasadila terapii která sice nezvratný proces nevyléčí ale alespoň zarazila a vrátila mi sebevědomí že nejsem jen prašivý a na odpis a že mi opravdu něco je a ne že si jen něco vymýšlím .. moc ji děkuji a přeji Jí mnoho úspěchů.
pavla.gave@seznam.cz
Velmi milá a příjemná paní doktorka. Je pohotová a vysvětlí vše, co potřebujete vědět. Jsem na řadě vždy, na dobu, kdy jsem objednaná. Nikdy jsem dlouho nečekala.