Pepa H.
Musím se s vámi podělit o super zprávu, paní doktorka se od března vrací po nemoci a hurá zatrpklá a velmi nepříjemná sestra Kociánová u ní NEBUDE. Právě jsem se dozvěděl, že znova nastoupí milá sestřička Jaruška. Tak hodně zdraví a přátelé, sejdeme se na zubním
KDYBY TA BYVALA SESTRICKA BYLA TAK DOKONALA,JAK TADY PISETE,TAK NEODESLA.A TO JI NEZNAM.S NYNĚJSI SESTRICKOU JSEM SPOKOJENY.KAREL P.
Šikovná a pečlivá doktorka s velkým D,ona je opravdu moc důležitá atmosféra v ordinaci a tu ,vždy dobře naladěná paní doktorka,skvěle vytvoří.A co se týče sestřičky,na tu se musí zvyknout,ona je pod tou ráznější slupkou vcelku taky fajn.
Linda Weberova
opravdu nejlepsi zubarka,az na tu sestru.vzdy pomuze
K paní doktorce Volákové chodím bez obav a strachu a to již řadu let.Je to opravdu výborná lékařka,která pomůže i poradí.Jen současná sestra nikdy nedosáhne kvalit bývalé sestry Lenky Hoškové,která dovedla v zubní ordinaci vytvořit tak veselou atmosféru,že člověk nemohl ani věřit,že u zubaře může být taková sranda.
k pani volakove chodim uz leta,jsem s ni take nadmiru spokojena..hodne doda jeji laskavost,usmevavost a ochota..bohuzel se sestrou jiz tak dobre zkusenosti nemam..je mi take okolo triceti a vzdycky z ni mam pocit,ze mi sjizdi jak male dite..jelikoz jsem tam spokojena,tak se s ni do krizku poustet,ale obcas opravdu "nestiham",jak hubata sestra je i na starsi lidi a divim se,ze ji to pani doktorka trpi..zlata byvala sestricka..
Pečlivost je dnes pro lidi pracující v různých oborech mnohdy neznámé slovo.To ovšem u paní doktorky Volákové je pečlivost na prvním místě.Je nejlepší ze všech lékařů,které musím občas navštívit.Chodí k ní již vnoučata prvních pacientů a to je nejlepší vizitka.v pečlivosti by mohla mladé lékaře klidně vyučovat.
Hedvika
Vždy jsem se bála zubaře.A dnes se i dobrovolně objednám a to díky jen paní doktorce.Je prostě super.Sestřičku má trošku hubatější,ale taky je dobrá.
Dlouhá léta chodím k paní zubařce i s dětmi.Její pečlivost,schopnost se vždy s pacientem domluvit,vše vysvětlit a nabídnout nejschůdnější řešení je jedinečná.Mám jen obavu,že v dnešní generaci"lékařských zlatokopů" se už tak dobří lidé nerodí.
Martina
Díky paní doktorce už se nebojím chodit k zubaři.Je moc hodná,milá a stále úsměvavá.Vždy vysvětlí,co nám bude dělat.Chodíme k ní už léta celá rodina a i děti si jí moc oblíbily.Sestřička je taky fajn.Vřele doporučuji.....