Praktický lékař pro děti a dorost
Pražská 421, Unhošť

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

W

Paní doktorka se chová velmi neprofesionálně.Přijde mi že vlastnímu oboru vůbec nerozumí.Více škodí než pomáhá.Na vše dává antibiotika zbytečně at se to týká čehokoliv. A její preventivní prohlídky?No takhle vás neošmatává snad ani gynekolog......

Chtěla bych se prostřednictvím této stránky podělit o zkušenost s paní doktorku Urbanovou.
Dne 2.5.2013 byla má 4 letá dcera ve školce zraněna. Při hře ji její spolužák uhodil židlí a způsobil silně krvácející zranění v obličeji.
Vystrašená paní učitelka zatelefonovala paní doktorce se žádostí, aby dceru ošetřila. Paní doktorka ošetření odmítla s vysvětlením, že má ordinační hodiny pouze pro zvané nebo předem objednané a navíc není náš ošetřující lékař.
Bohužel náš ošetřující lékař zrovna v tu dobu ordinoval na Stochově. Vzhledem k tomu, že jsem zaměstnaná, a do práce jezdím autobusem, tak jsem nebyla schopná ihned pro dceru dojet. Nakonec byla situace vyřešena tak, že paní učitelka odvezla dceru autobusem do Kladna, kde jsme si ji vyzvedli a dopravili na pohotovost. Diagnoza zní: tržná rána v obličeji + 2 stehy.
Když mi paní učitelka líčila rozmluvu s paní doktorkou Urbanovou, tak jsem tomu nemohla uvěřit. Proto jsem jí následující den volala, abych se dozvěděla její názor. Byl jasný - není náš ošetřující lékař, každý má právo na oběd a zranění nebylo život ohrožující. Tyto argumenty jsou jasné a pravdivé. Jen nevím, co by na to řekl Hippokratés…
Pokud máte podobnou zkušenost s paní doktorkou Urbanovou, prosím, nenechávejte si ji pro sebe. Možná jednou půjde o zranění život ohrožující a pak by mohlo být pozdě.

R

MUDr. Urbanovou mohu jen doporučit. Běžná péče o naše dvě děti byla vždy velice profesionální a adekvátní dané diagnóze. Léčbu antibiotiky nasazuje až v případě, kdy jiný způsob léčby nezabírá. V případě, že si s určením konkrétní diagnózy není jistá ( uroinfekce u 1/2 roční dcery ), tak to přizná a pošle vás okamžitě ke specialistovi.

pani Doktorka ma velmi nevybirave chovani. Na deti je hodna, ale jeji pristup kdy na silny kasel se zvracenim predepisuje bylinkove preparaty mi prijde neadekvatni. Na rodice se casto osocuje, je velmi naladova.

MUDr. Urbanová je milá a znalá doktorka. Navštěvoval jsem její ordinaci od svých 6 do 18 let, nikdy jsem nepocítil nějaké pochybení. Naopak, veškeré dětské nemoci byly léčeny bez problémů.

Ž

Paní doktorka je velice hodná a milá lékařka. Takových by mělo být víc.Mám dva syny 22 let a 19 let.Chodili jsme k ní do ordinace od narození chlapců.Těžko jsme se loučili ,škoda že vzhledem k věku synů nemůžeme její ordinaci navštěvovat nadále.

K paní doktorce chodíme rádi a s úsměvem (mám dvě malé děti).Je vždy milá a umí pordit jsme s ní moc spokojení.

Paní MUDr. Anna Urbanová je velmi milá, vstřícná a erudovaná. Vždy, když bylo třeba dokázala bezchybně stanovit diagnózu a tudíž určit léčbu. Umí poradit i povzbudit. A za tuto skvělou péči jí moc děkuji.