MUDr Anna Šulcová,s.r.o.
Rejskova 26, Prostějov

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Pečlivá, lidský přístup, dokáže uklidnit. Velmi vzdělaná a moudrá žena. Nechtěl bych měnit.

Jaroslav Kiršbaum

Velice schopná, inteligentní, vstřícná a spolehlivá.Výborná lékařka, neměnila bych. Děkuji jí za všechnu péči.Jana ROKYTOVÁ

Neměnil bych jsem moc spokojený.

Pečlivá,starostlivá, s opravdu lidským přístupem.Dobrý diagnostik.Svým přístupem k pacientovi dokáže pacienta přesvědčit,omezit jeho strach na minimum a tím mu pomoci v jeho následném léčení. Děkuji

kvalitni lékař

paní doktorka je skvělá, musím potvrdit, že se sestřičkou tvoří opravdu vynikající tým.Vždy pacientovi pomůže, poradí a trpělivě vysvětluje,paní doktorku můžu všem doporučit.Vynikající lékařka.

Velmi dobrý diagnostik, ochotná,pečlivá.

Paní doktorka je velice ochotná a pečlivá.Už mnohokrát mi velice pomohla.Se sestřičkou tvoří vynikající tým.

C

Nejlepší praktická lékařka, jakou jsem měl. Pečlivá, ochotná, starostlivá. Pro pacienta udělá první, poslední.V žádném případě bych ji NEVYMĚNIL ! ! ! Takový vztah k pacientovy jí může kkaždý méně trpělivý kolega závidět.
Děkuji, paní doktorko.

Příjemná.Vždy trpělivě vyslechne a snaží se pomoci.