MUDr. Anna Spurná

Pediatr Více

Kunžak 1 adresa

Kontaktní údaje

Přiblížit mapu
Ordinace PL pro děti a dorost
Hradecká 179, Kunžak

Přiblížit mapu

Umístění: Ordinace PL pro děti a dorost • Nemoci

Pět hvězdiček pro paní doktorku je málo. Pro nás je to jedna velká hvězda. Syna mi dostala z opakovaných teplot. Pro mě nejlepší lékařka. Sestřička je také úžasná,jde vidět,že to dělají ze srdce!

Umístění: Ordinace PL pro děti a dorost • Hlav...Víceně preventivní prohlídky a očkování. Méně

Za mě a hlavně za mé holčičky velká spokojenost. Paní doktorku máme také moc rádi, snaží se pomáhat i mimo ordinační dobu, je na ní spolehnutí, Moc děkujeme. ????????????

Já jsem velice spokojená. Takových doktorů jako je ona, je velice málo. Mi vždycky dobře poradila a malýmu pomohla. Aj sestřička je velice milá.

Pani doktorka je vskutku obětavá a pečlivá, jen dává přílišný důraz na ležení a čajíčky při skoro každé nemoci.....:-)

Paní doktorku máme moc rádi, snaží se pomáhat i mimo ordinační dobu, je na ní spolehnutí, děkujeme

B

Paní doktorka Spurná je skvělá pomáhá nejen našim dětem,ale i celé mé rodině včetně mně a za to jsem jí moc vděčná. Děkuji