Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Adéla
U paní doktorky Rovenské jsem byla na gastroskopii. Nic mě nebolelo, vyšetření proběhlo rychle a paní doktorka i sestra na mne byly milé. Díky nim už bych se na gastroskopii příště nebála :)
dotaz
dobrý den, poradíte mi prosím někdo, jaké jsou ordinacní hodiny u paní MUDr. Rovenské? byla jsem objednaná, ale nemůžu najít pozvánku.
Smekalova
Musim Velice pochvalit Pani Doktorku a take Sestricku , jsou Velice ochotne a v kazdem smeru jsou vstricke ke kazdemu pacientovi. Ja kdykoliv potrebuji pouze radu nikdy se nestalo ze bych byla odmitnuta , ba naopak . Mam uz mnoho let problemy z tracnikem , nekdy jsem zoufala a tak telefonat nasmeruji na Pani Doktorku Rovenskou , ktera ma vzdy nejake reseni MOC jsem jim za to vdecna .
Paní doktorka, ale i sestra, jstou naprosté odbornice ve své profesi.
Konečně skvělý přístup k pacientovi!!!!!!! Tolik obávané kolonoskopie jsem se coby úzkostný pacient velmi obávala. Paní doktorka i sestra se chovaly velice vstřícně, o vyšetření jsem téměř nevěděla, bylo to zcela bezbolestné a na závěr mě paní doktorka hned seznámila s výsledkem. Po 5 letech jsem se sem na toto tolik obávané vyšetření opět vrátila - a opět byly obě úžasné! Jako chronický panikář jsem se už nebála a zase všechno proběhlo v naprosté pohodě a klidu. Takže závěrem: takhle si představuji, že by to mělo vypadat mezi pacientem a lékařem!!!
Eva
Paní doktorka, ale i sestra, jstou naprosté odbornice ve své profesi.
Velice oceňuji lidský přístup jak paní doktorky, tak její sestry. Velice doporučuji
Maximální ohleduplnost a pečlivost. Jinde obávaná vyšetření zde probíhají nesmírně jemně a delikátně.
Petr ANDRES
S paní doktorkou jsem velice spokojená. Oceňuji profesionální přístup i lidské zacházení s pacientem. Při vyšetření v klidu vysvětlí, co vás čeká, ochotně vás vyslechne a odpoví na dotazy.
MartaD
Pani doktorka je po strance lidske sice velmi prijemna, udela si na vas cas, venuje se vam, ale jaksi skutek utek. V mem pripade jsme se vysledku mych potizi nedobrali a teprve ted se na jinem pracovisti ukazalo, ze slo o chronicky slepak a uz rozsahly zanet po brise vcetne srustu a nasledovaly dve laparoskopicke operace. Takze navstevy nebyly k nicemu. Co jsem vyslovene nesnasela bylo, kdyz jsem se na neco zeptala doktorky, ze mi odpovidala sestra a to na dosti odborne veci. Nasledne jsem zjistila, ze jeji "rady" byly nesmysl. Dokonce jsem musela absolvovat odbery pro laborator znova, protoze podle jejich rad byl vzorek spatne odebrany a v laboratori me s nim vyhodili.
Upravit nebo spravovat profilGastroenterologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gastroenterologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gastroenterologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze