MUDr. Anna Pyšová

Syllabova 19, Ostrava

Přiblížit mapu

Číslo ověřené
Umístění: Praktický lékař stomatolog • Jiný

Přeregistrovala jsem maminku jinam a už osm měsíců spravujeme a spravujeme a spravujeme věci, které paní doktorka, možná už kvůli věku, přehlížela a ignorovala. Teď v červnu konečně poslední návštěva, další až v březnu. Opravdu varuju stávající pacienty, pokud je něco pobolívá, honem jinam, jinak o zuby přijdete.

Z

Pokud s paní doktorkou ve všem souhlasíte, pak se dočkáte celkem přijemného jednání a slušných termínů. Problém nastává, když si dovolíte v něčem s lékařkou nesouhlasit. Její přístup se radikálně mění. Ačkoli jsem byl s její péčí o mne celkem spokojen, chválit již nemohu. Její ordinaci začalo navštěvovat mé dítě a nestačil jsem se divit. Přístup k dětem je naprosto nevyhovující, i když dítě plně spolupracuje. Odvedené výkony jsou nekvalitní, za jejich opravy se neoprávněně platí. Pokud pacient se vším souhlasí a není dítětem, mohl by být spokojen. V jiném případě se dočká dlouhých přednášek, které jsou často mimo téma. Celá rodina navštěvujeme jinou ordinaci, tak máme s čím porovnávat.

Velice pečlivá a obětavá,navštěvují její ordinaci již 20let a jsem velice spokojen.Vřele doporučují!

Věnuje se pacientovi komplexně. Dotáhne zákroky do perfektního stavu. Vysvětli pacientovi podrobně stav a alternativy řešení.

Myslím, že umí a ten kdo neumí tak čumí...Pouze drahá, ceny nejsou vyhovující...

Vynikající paradentolog

E

Ordinaci panní doktorky jsem navštívila v době nepřítomnosti mého lékaře s bolestí stoličky ,byla jsem ošetřena rychle, zbavena bolesti,byla mi nabídnuta péče na poj.,i nadstandart.Eva

Paní doktorka mě ošetřuje mnoho let,díky její péči mám stále vlastní zuby,i když moji přátelé maji zuby do sklínky,je pečlivá a velmi citlivá.