Individuální psychoterapie (50 minut) • 700 Kč
Párová konzultace (80 minut) • 1 100 Kč
Konzultace online (50 minut) • 700 Kč +1 Více
Psychologické poradenství (50 minut) • 700 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Individuální psychoterapie (50 minut)
Psychologické poradenství a psychoterapie
Párová konzultace (80 minut)
1 100 Kč
Ostatní služby
Konzultace online (50 minut)
Psychologické poradenství a psychoterapie
Psychologické poradenství (50 minut)
Psychologické poradenství a psychoterapie
7 let jsem v nemocnici (FNUSA Brno) zkoumala sebeúctu a vztah k vlastnímu tělu u lidí léčících se s obezitou. Své znalosti a zkušenosti předávám budoucím psychologům a učitelům (FF, FSS a PdF FF MU v Brně) a kolegům na odborných konferencích. Sama se dále vzdělávám.
Ve své psychoterapeutické práci vycházím z gestalt terapie, tzn. že se zaměřuji především na přítomný okamžik "tady a teď", na prohlubování vlastního uvědomění, navazování hlubšího kontaktu se sebou a svým okolím, na hledání svých vnitřních zdrojů sebepodpory, na využívání informací ze svého těla, mysli a emocí pro osobní růst a dosažení rovnováhy. Ráda se nechávám inspirovat i jinými přístupy a metodami, jako jsou motivační rozhovory, rodinné konstelace, dramaterapie, arteterapie, relaxace, imaginace.
Ke klientům přistupuji s respektem, empatií a úctou k jejich jedinečnosti. Necítím se být expertkou na řešení jejich problémů, ale spíše průvodkyní na jejich cestě k růstu a sebepoznání. Věřím, že každý člověk má své vnitřní zdroje k uzdravení a že uzdravující sílu má také terapeutický vztah.
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili PhDr. Anna Nohýnková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorOdpovědi
4 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, mám občas otravné myšlenky v hlavě kterých se mi nejde zbavit. Také mám strach z toho že jsem např nezamkl dveře u domu. A nebo musím dělat něco vícekrát protože si asi myslím že to dělám špatně tak to musím udělat správně. Je toto normální? Děkuji
Dobrý den, občas má obtěžující nebo obavné myšlenky asi každý člověk, ale záleží dost na tom, jak moc jsou vtíravé, neodbytné a časté. Pokud už narušují Váš běžný život, Vaše každodenní fungování, že se třeba nemůžete soustředit na práci, chodíte všude pozdě, protože po sobě neustále něco kontrolujete atp., tak je to už určitě na návštěvu psychologa. Možná jste jen zvýšeně pečlivý a přesný člověk, může se ale jednat i o obsedantně kompulzivní poruchu, kdy má člověk obsedantní myšlenky (opakované vtíravé nápady, představy a impulzy, které člověka zatěžují) a/nebo dělá kompulzivní činy (opakovaně dělá nějakou činnost, aby něčemu předešel). Ať je to tak či tak, doporučuji Vám vyhledat psychoterapeuta Ve Vašem okolí a začít k němu docházet.
Dobrý den mám problém s tím že když se někam chystám ať už je to lékař zubař nebo různé zařizování atd tak se mi chce na toaletu doma jdu třeba 3 krát i více ale pak se mi chce i venku ale tento problém nemám když se nikam nechystám to jdu třeba 2 krát za den
Dobrý den, časté močení je jedním ze somatických příznaků úzkosti, je možné, že na sobě pozorujete i nějaké další fyzické projevy (rozechvělost, obtíže s dýcháním, svalové napětí, bolesti zad/hlavy, sucho v ústech, bušení srdce, pocení, rudnutí či blednutí, obtíže s polykáním atp.). Možná jste plachý člověk, trpíte trémou, možná se jedná o sociální fobii (jelikož tyto stavy míváte v souvislosti s kontaktem s lidmi), záleží hodně na intenzitě a dalších příznacích. Každopádně bych Vám doporučila vyhledat psychologa/psychoterapeuta ve Vašem okolí a nějakou dobu k němu ambulantně docházet. Přeji, až se Vám brzy uleví.
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Psychologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně