Lupáčova 864/18, Praha 3, Praha

Ostatní služby

Od 1 000 Kč

Naše LOGO:

Každý člověk je jedinečný,
Každý zub má právo na život,
Každý úsměv dokáže být krásný,
Jsme tady pro Vás!

Věnuji Vám svůj čas, znalosti a dovednosti v zubařském umění s využitím širokého spektru moderního digitálního vybavení a špičkových technologií.

Celá moji pozornost náleží Vám.

První dojem je velmi důležitý - Váš první kontakt se mnou je rozhodující.

V příjemné atmosféře nabízím maximální pozornost, profesionální diagnostiku, podrobné konzultace a nejmodernější ošetření na nejvyšší úrovni.

Chci Vás inspirovat přátelským a laskavým přístupem, esteticky a precizně odvedenou práci.

Služby:
* Veneers CEREC - fazety na počkání
* Keramické inlay, onlay, overaly na počkání
* Celokeramické korunky na počkání
* Zirkonové korunky
* Estetická restaurace zubů
* Extrakce zubu
* Implantace
* Ošetření dásní laserem
* Ošetření kořenových kanálků za použitím digitální techniky
* Digitální detekce kazu
* Dentální hygiena
* Ošetření laserem
Zubní ordinace nespolupracuje s pojišťovnami
VZP, OZP, ZPMV, VOZP, ČPZP a ZPŠkoda..
Pacienti s těmito pojišťovnami budou u nás vedeny jako samoplátce.

U nás můžete platit kartou nebo v hotovosti.

Akutní ošetření nebo vyšetření v podvečer
( až do 22:00) a o víkendech
lze domluvit s lékařem telefonicky.

Umístění: MODESTO, moderní stomatologie Extrakce zubů moudrosti

Chtěla bych poděkovat své zubařce Anně za její profesionalitu a vřelý přístup. Nedávno jsem podstoupila extrakci osmého zubu a zákrok proběhl dokonale. Vše proběhlo rychle, bezbolestně a s neuvěřitelnou péčí. Anna mě po celou dobu podporovala a její pozitivní přístup mi pomohl uvolnit se a nebát se.

Není to zdaleka poprvé, co jsem k Anně přišla, a každá návštěva je pro mě opravdovým potěšením. V její ordinaci vždy panuje přátelská atmosféra, díky které je návštěva pohodlná a příjemná. Jsem si jistá, že se k Anně budu vracet na stomatologickou péči. Doporučuji ji všem, kteří hledají vysoce kvalifikovaného odborníka s lidským přístupem!

Umístění: MODESTO, moderní stomatologie zubní vyšetření

Paní doktorka je velmi pečlivá, vysvětluje, co a proč dělá.

Umístění: MODESTO, moderní stomatologie parodontologické konzultace

Doktorka Morozová je skvělá! Jsem spokojený s jeji přístupem a snahou poskytnout co nejlepší péči. Má velmi osobní přístup, což je v Praze u jiných doktorů vzácné.

Umístění: MODESTO, moderní stomatologie Kompletní dentální hygiena

Pečlivá, dúkladná zubařka. Usměvavá a příjemná. Super. :)

Umístění: MODESTO, moderní stomatologie zubní vyšetření

Рекомендую! Доктор очень приятная, доходчиво все объяснила, дала советы. Понравилась современная клиника и оборудование. Все было быстро и комфортно, я осталась довольна.

Очень рекомендую!
Доктор решает даже самые сложные вопросы, предлагая эффективное решение без необходимости проводить операцию.
Мне по крайней мере удалось спасти зуб и обойтись без операции благодаря лечению от доктора Морозовой :)

Umístění: MODESTO, moderní stomatologie Extrakce zubů moudrosti

Moc jsem spokojená s přístupem paní doktorky, vždy je ochotná pomoct a vysvětlit, co bude probíhat. Doporučuji, chodím k paní doktorce už léta.

Umístění: MODESTO, moderní stomatologie Estetiská výplň/ dostavba zubu

Skvělá zubařka a hlavně příjemná, hodná a s pochopením, což lidi, kteří neradi chodí do ordinace určitě ocení :) Vše vysvětlí, s dobrou náladou a vstřícností.

Samotný výkon byl úplně bezbolestivý, dostavba ulomeného zubu a výměna amalgamové plomby za bílou a zub je cítit jako můj původní :)

Co také oceňuji je snaha řešit problémy se zuby s ohledem na celkové zdraví a s hledáním příčiny a odstranění příčiny, nejen následků, což je u lékařů a zubařů poměrně vzácné.

Děkuji za přístup a za mě zatím skvělý zubař!

Umístění: MODESTO, moderní stomatologie zubní vyšetření

Paní doktorka je moc hodná, pečlivá. Při ošetření říká, co právě dělá. K paní doktorce chodím beze strachu. Před tím jsem se zubaře dost bála. Teď už ne.

Umístění: MODESTO, moderní stomatologie Jiný

Nejlepší zubařka, k jaké jsem kdy chodila. S maminkou jsou skutečné profesionálky, navíc vynikající jednání s lidmi, komunikativnost, vše podrobně vysvětlí. Starají se o pacienta jako o VIP, nikdy nedají najevo, že pacient obtěžuje nebo že nemají čas. Práce precizní, někdy hraničící až s uměním. Citlivost, empatie, snaží se každý zub zachránit. Také zde neexistuje, že by něco "nešlo", s čímž jsem se setkávala u většiny předchozích zubařů. A ačkoli je toto soukromé pracoviště a pacient vše platí sám, paradoxně u nich nejsou peníze na prvním místě (což bylo opět běžné na většině předchozích pracovišť). Vždy navrhnou řešení, které je pro pacienta finančně nejvýhodnější, a neindikují zbytečné úkony. Vždy je na prvním místě zdraví pacienta a kvalitní práce před penězi, takže se ošetření zde na rozdíl od jiných pracovišť naprosto vyplatí.