Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Jan Novák
Měl jsem velmi negativní zkušenost s doktorkou Annou Matouškovou. Už od začátku návštěvy jsem cítil, že mě vůbec neposlouchá a na mé obavy nereaguje. Opakovaně pouze sdělovala stejné odpovědi, aniž by skutečně reagovala na mé konkrétní dotazy nebo se snažila situaci pochopit. Celé setkání působilo dojmem, že na mě pohlíží s povýšeností, jako by automaticky předpokládala, že můj názor nemá žádnou váhu.
Namísto toho, aby se mnou spolupracovala na hledání příčiny problému, mi jen suše sdělila, že je vše v pořádku a že si za to mohu sám, protože chodím mezi lidi. Cítil jsem, že jsem se nedočkal žádné odborné podpory, natož aby měla snahu hledat skutečné řešení. Bohužel nemohu doporučit.
anna
Paní doktorka Matoušková v Dolních Břežanech je skvělá. Je jedna z mála doktorek*ú ke kterým se nebojím chodit. Vžy se u ní cítím bezpečně. Věří mým symptomům a její přístůp je velmi lidský a k věci.
Moc děkuji!
R.R.
Jsem velmi nemocný člověk a jsem s oboru. A musím říct, že lékař jako je tento- těch je málo. Nejenže je to profesionál, ale ještě je milá, inteligentní, empatická a snad nemám co vytknout včetně okolního persnálu a ordinace. Díky !
Alexandr Gregor
Byl jsem u paní doktorky na komplexní prohlídce a byla opravdu skvělá, vůbec nic nezanedbala spíše naopak, ptala se mě na nemoci v rodině až snad do prarodičů. Je velice inteligentní a příjemná, byla radost se od ní nechat prohlédnout.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze