Tomáš
Bohužel i já se musím přidat ke špatným zkušenostem s paní doktorkou. K doktorce jsem chodíval pravidelně každý půl rok na kontrolu posledních 10 let. Musím podotknout, že paní doktorka byla vždy milá a veškeré kontroly končily slovy "vše v pořádku". Avšak po přestěhování na jinou adresu mi od poslední kontroly před půl rokem našla hned dva kazy. Už při opravě prvního kazu mi bylo divné, že je kaz opravdu veliký a muselo se odstranit velká část zubu. Avšak nejsem zubař a dál jsem doktorce důvěřoval. Po opravě druhého zubu, u kterého musela být vrtána také velká část zubu, jsem začal být lehce nejistý. Moje trpělivost skončila, když mě zuby začali po zákroku bolet. Po přečtení recenzí zde jsem usoudil, že nebudu riskovat a zkusím ověřeného zubaře z mých blízkých. Výsledek = Pan doktor mi našel dva další kazy - jeden opravdu veliký hned vedle opravovaného a další menší v jiné části. Doktor ale také konstatoval, že zub dělaný před měsícem je velmi špatně udělaný a bude se muset udělat znova. Paní doktorka mi při opravě tohoto zubu bohužel také poškodila zub vedle, který se musí také opravit. No co budu povídat JE TO PEKLO.
Radka B.
Zdaleka nejlepší a nejmilejší paní zubařka. Vždy vyjde se vším vstříct a pokaždé si mě už přesně pamatuje. Hrozně moc mi pomohla. Doporučuji!
a.g.secret
Bohužel se musim přidat ke špatným recenzním. U paní doktorky po prevenci bez kazu, když ji řeknu ze jí opraveny zub me bolí, řekne ze je to tim,ze tam nejsou kořeny, tudíž bude vzdy pocitově jiný. A následná návštěva u jiného stomatologa ukáže 4 kazy. Bohužel odcházím az po delší době a je to na mem chrupu znát. :-(
tromel
Díky této "zubařce" a její laxní a neodborné práci si ted za nemalé peníze musím nechat opravit a převrtat veškeré zuby na nichž mi prováděla nějakou činnost, ale hlavně mi jeden zub odrovnala natolik že musel ven a jedinou možnosti je pro me už jen keramický implantát za desetitisíce, nechcete-li si tedy nechat odrovnat zuby nebo o ně rovnou přijít tak si najděte opravdového zubního lékaře neboť u této "zubařky", která by měla uvažovat o vrácení diplomu, kvalitní péči nehledejte
Katerina
Paní doktorka je velmi milá a citlivá. Ze začátku jsem byla spokojená, ale postupem času se mi zdálo, že prohlídky nejsou prováděny tak pečlivě, jak by měly být. Výsledkem bylo několik kazů, které nebyly ošetřeny na 100% a s tím pak spojené komplikace (zánět a nakonec extrakce zubu). Několikrát jsem byla ošetřována také na stomatochirurgii, kde mi bylo sděleno, že můj zubař zanedbal péči.
Podobnou zkušenost má také moje kolegyně z práce, která celou situaci vyřešila přechodem k jinému zubaři v rámci Odús Medica. Já jsem ji následovala a jsem nyní velmi spokojená. Při první návštěvě "nové" zubařky mi bylo doporučeno předělání 8 zubních výplní!!!
Mari
Paní doktorka mi plombovala 2 zuby, bílé plomby celkem kolem 2000 Kč. V jednom zubu kaz špatně odvrtala, takže mě to pod plombou stále bolelo, ale ani při opakované návštěvě problém neodstranila (sváděla to na citlivost zubů). Takže jsem si zub pak nechala opravit jinde, čili vyhozené peníze a čas. Druhá plomba mi vypadla předevčírem... Je milá a příjemná, ale práci neodvádí pečlivě.
jitkacaplova
Prohlídky u paní doktorky byly vždy velmi rychlé a chovala se velmi mile. Nicméně před prázdninami bolel dceru zub, vnutila jsem se na prohlídku (termín mi byl dán až na polovinu září) a údajně bylo vše vpořádku. Mezitím jsem nevydržela a sháněla jiného zubního lékaře. Včera jsem tam s dětmi byla a tak pečlivé prohlídky jsem nikdy nezažila. Dcera má na tom zubu kaz a nejenom. Děti mají dohromady kazů a to i dlouhodobých, že jsem z toho byla hodně rozhozená, nová paní doktorka toto označila jako vyložené zanedbání lékařské péče. CHápu tlak zřizovatele na rychlost prohlídek, ale jak si toto ůže vzít lékař na svědomí, to nechápu. Opravdu nemohu doporučit!!!
Paní doktorka byla úžasná při komunikaci s dětmi, všechno vysvětlovala,ukazovala, nepospíchala, maximálně se jim věnovala. Syn i po vrtání a plombování odcházel z ordinace s úsměvem a beze strachu. Vřele doporučuji
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze