Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíCeník
Profesionální dentální hygieně se věnuji více než 10 let a mám za sebou mnoho spokojených klientů. Budu velmi ráda, pokud do mé ordinace zavítáte a společně se podíváme na to, jak Vám mohu pomoci.
Více zde: http://www.annakrejcikova.cz/
Úžasná,milá,pracovitá,vážně nejlepší!:-) Jsem moc spokojená a ráda,že jsem sl. Krejčíkovou našla!!Všem moc doporučuji!
Vřele doporučuji. Velice příjemná komunikace a i když jsem co se týče zubní hygieny na tom špatně, tak mi to nikdy nedala najevo. Vždy vše ochotně vysvětlila, předvedla i na sobě.
Velice příjemná, doporučuji všem svým známým, poradí, v oboru se vyzná, zná i novinky narozdíl od jiných konzervativců, ukáže i názorně to, co vysvětluje. Svou práci dělá výborně, vždy po její návštěvě je vidět rozdíl před a po. Vřele doporučuji. Neměnila bych ji za nikoho jiného, a to k ní dojíždím 50 km!
Michaela M. Navrátilová
Nevím, co Anička pacientovi, který se nemá odvahu pod svůj názor ani podepsat, udělala. Chodíme k ním celá rodina a jsme s její prací a hlavně lidským přístupem spokojeni. Díky celému kolektivu této ordinace se nikdo z nás nebojí navštívit zubaře.
Zamazalovi
jana
Sympaťačka a šikovná.
Extra prijemna neni, ale svoji praci dela velmi dobre.
Jan Kroupa
Dela svoji praci dobre a je s ni sranda.
Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze