Medicentrum - Politických věz. 40, Beroun
Eva Pondělíčková
Moc bych chtěla ještě jednou poděkovat paní doktorce. Je naprosto úžasná i když zastupovala moji doktorku.
Paní doktorka je strašně moc hodná, milá a hlavně šikovná.
Sestřička je velmi ochotná.
Velké děkuji oběma. Pondělíčková
Zdeňka
Velmi příjemná a usměvavá paní doktorka,škoda,že jsem využila jejího zubařského umění jen na pohotovosti,nedivím se,že má přeplněnou kapacitu pacientů.
Jaroslav Kubišta
Velmi si vážím, že k této vždy milé, usměvavé, ale také profesionální (pokud to mohu jako laik hodnotit?) paní doktorce mohu chodit, a to i se svými dvěma již dospělými syny. Jsme u ni v evidenci již alespoň 20 let a jsme moc spokojeni - děkujeme.
Je velmi dobrá odbornice,příjemná k pacientům, má výbornou laborantku Markétku,jsem ráda,že k ní chodím, je to sluníčko. J.Vytejčková
Paní doktorka je jedním slovem sluníčko, usměvavá,ochotná, milá,a velká profesionálka i sestřičky jsou milé a ochotné
Nejlepší stomatolog, jakého jsem kdy navštěvoval.
zkušená,pečlivá,citlivá k pacientům,sympatická,výborný profesionál!!!
S velkou pravděpodobností nejlepší, nebo jedna z mála nejlepších zubních lékařek na Berounsku, celkově-profesně i lidsky.
blažena
Já chodila k doktorce Pilbauerové, která mi otevřela zub a nechala v něm dren..kvůli léčbě, dren se měl po 10ti dnech vyndat a zub opět vyčistit...nemusím připomínat, že to bylo dost bolestivé. Ale paní doktorka si náhle vzala dovolenou a já hledala akutní pomoc a přišla jsem k paní doktorce Kovaříkové, která mě odmítla pomoci při akutním zánětu.
U paní doktorky neznám slovo bolest.Je velmi opatrná a vůbec to nebolí.A chování má taky na jedničku s hvězdičkou.Prostě nejlepší