Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily porodních asistentek v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Cvičení s dětmi v šátku či nosítku dle Anny Kohutové
Doprovod k porodu
Gravidjóga
Anna Kohutová
Kurz první pomoci malým dětem
Anna Kohutová
Kurzy výživy pro děti do tří let
Laktační poradenství
Plavání těhotných
Podpůrné skupiny kojících žen
Přednášková činnost po celé ČR
Anna Kohutová
Přednášky o dospívání pro základní školy
Anna Kohutová
Předporodní komplexní příprava k porodu a k mateřství
Anna Kohutová
Podporuji raný kontakt s právě narozeným děťátkem, aby se mu dostalo co nejkrásnějšího přivítání, a to v náručí své matky, kam po porodu patří. Moje komplexní péče v domácím prostředí bezprostředně navazuje na péči nemocniční a nemůže jí adekvátně zastoupit žádný jiný zdravotník.
Mým velkým přáním je, aby všechny ženy poznaly radost z porodu, aby si udržely své mateřské kompetence a kontrolu nad svým porodním procesem a rodícím se dítětem. Vždyť narození děťátka má být rodinnou oslavou zrození a to, jakým způsobem proběhne, zásadním způsobem ovlivní jejich budoucí vztah.
S paní Kohutovou jsme se neshody, viděla jsem svůj porod jinak, než ona. To je v pořádku, každý může mít svůj pohled na věc. Co mně ovšem překvapilo bylo to, že při odchodu popisovala jak podle ní dopadne můj porod a že když tedy vím, jak porod bude probíhat, tak u mého porodu nebude. Později jsem se ještě doslechla, že obvolávala ostatní asistentky a duly a varovala je přede mnou! To už je opravdu neprofesionální chování.
Pavel
Velmi komplexní a pozitivní přístup, absolvovali jsme předporodní kurs, Anička s námi byla i při porodu. Velmi laskavý a odborný přístup. Nejlepší porodní asistentka, chcete-li porodní bába v kraji.
Romana
U Aničky jsem byla na předporodním kurzu. Byla skvělá a dokonce mého skeptického manžela přesvědčila a kurz jí nakonec i zaujal a bavil. Děkuju za její úžasný a jedinečný přístup. Jestli budeme mít jeste třetí miminko, tak bych byla ráda, kdyby nás mohla dobrovazet k porodu.
Ivana
Aničku som stretla na prednáškach a seminároch, oceňujem, že robí okolo tehotenstva a pôrodov úžasnú osvetu pre verejnosť aj pre ostatné pôrodné asistentky a duly, obdivujem ju za jej prístup. Ak by som plánovala rodiť v lokalite, kde pôsobí, neváhala by som a chcela by som, aby ma sprevádzala pri pôrode.
Anička je úžasná, krásná a energická žena a především mimořádná porodní dula, která Vás vyslechne, poradí, dodá Vám sebedůvěru a odvahu, pohladí na duši. U porodů jsem ji sice neměla (velmi toho lituji, možná by ten první dopadl úplně jinak), ale absolvovala jsem její předporodní kurz, díky ní jsem začala na těhotenství, porod, mateřství, kojení a péči o miminko pohlížet z úplně jiné stránky. Rozhodně mohu doporučit její další služby jako např. gravidjógu, přípravu na porod z hlediska aromaterapie, dokonalou těhotenskou masáž, u které jsem málem usnula a pomohla mi od bolesti zad (Anička má kouzelné ruce!), mimořádně mi pomohlo i sezení na Setkání císařoven (podpůrná skupina žen po císařském řezu), a mnoho dalších. Být i jen nakrátko v její péči rozhodně stojí za to! :)
Příležitost jak zažít přirozený porod. Vřele doporučuji. Naprostá profesionálka s nadhledem prostě porodní bába, kterou si můžu přát každá žena.
Z celého srdce děkuji za přítomnost Aničky u mého porodu. Předcházela tomu i poradna, kde mě vždy psychicky podpořila, když bylo třeba, zbavila obav a strachů. Stějně tak její ostatní služby, jako gravidjóga a těhotenské masáže mé tělo i duši krásně připravilo na porod. Porod s ní byl hodně podporující, klidný, když jsem ji měla u svého porodu, všechen strach byl pryč a to je důležité. 100% důvěra a především, tato krásná, oduševnělá žena, to dělá celým svým srdcem.
Lenka Rybáriková
Díky Aničce jsem zjistila, že je možno porodit přirozeně a jinak, než jsem zažila poprvé. A stálo to za to! Rozhodně doporučuji.
Iva Šmatelková
Anička je velmi empatická a citlivá osobnost. Provázela mně porody mých dvou dětí, vždy mi dodala odvahu a potřebnou energii. Je to úžasný člověk a porodní bába.
Anna je člověk na svém místě a pro mě osobně jedním z nejinspirativnějších lidí za posledních mnoho let. Sice jsme se zatím nepotkaly osobně, ale konzultovala jsem s ní záležitosti kolem porodu emailem, sleduji její blog a pomohla mi pochopit mnoho věcí ohledně krásného přirozeného porodu. Je velmi ochotná poradit a pomoci s jakýmkoli problémem včetně kojení. Velice si této porodní báby vážím.