Nemocniční 204, Prachatice 38301
U pani doktorky jsem momentalne na praxi a mohu jen doporucit, pristup k pacientum skvely, mnohokrat jsem se stala svedkem jak pacienti chodili a moc ji dekovali za pomoc, a ze ji na 100% doporuci i u svych znamych kdyz budou potrebovat pomoc.
Mnoho jsem se toho od ni naucila, a doufam, ze jeste naucim. Snad jednou budu take tak dobry psycholog jako ona.• • •
Osobně jsem byl poměrně sklamán. Paní doktorka je zaměřena na kognitivně-behaviorální terapii a když už jsem neměl připravené na další sezení žádné poznámky - jaké negativní pocity nebo zážitky jsem měl, tak mi sdělila, že už tedy nemáme co řešit, což jsem si nemyslel...
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní doktorka mi několikrát v životě moc pomohla a vděčím jí za mnohé - vyléčila mě z OCD a byla mi oporou a velkou pomocí ve chvílích, kdy mi bylo velmi špatně. Kromě jejích znalostí a zkušeností jsem navíc vždy ocenila její milé a přátelské vystupování. Krátce řečeno - paní doktorka je skvělá psycholožka a navíc je moc hodná - děkuju! :-)
Skvělý psycholog, člověk na svém místě.
Psychologicke testy jak z casopisu Zena a zivot. Pusobi dojmem, ze je uplne mimo.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní