Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
RomanMisurec
Nejvíc ji asi baví tzv. profukování uší. Je to bolestivé a účinek žádný. "Přístroj" podobný rozprašovači voňavky ve starém holičství. Už bych k ní nikdy nešel. Jsou to lékaři z bývalého ZÚNZ. Zůstalo jim bohužel i chování z minilé doby.
Mám takový pocit, že paní doktorka neumí jednat s pacienty a zbytečně je děsí. Kdysi mi v nemocnici prováděla extrakci nosních polypů. Probíhalo to takto: "Teď vám stříknu do nosu umrtvení. Pacienti přitom sebou vždycky strašně škubnou, asi je to hrozné. Sama jsem to na sobě nikdy radši nezkoušela".
Po umrtvení vzala do ruky nástroj - takovou kovovou tyčku asi jako tužka s kovovou strunou připevněnou na konec té tužky do tvaru O. Ani bych ten nástroj nezaznamenala, ale strčila mi ho přímo před oči a povídá: "Nevím proč, ale nejde mi na tom udělat smyčku". Udělala smyčku a ořezala mi s ní polypy z vnitřku nosu. Pak jeden vzala do kleštiček a povídá: "podívejte se, jakého slimáka jste měla v nose".
Přiznám se, že když mě sestry odváděly z operačního sálu, tak jsem po těch názorných ukázkách omdlela. Přitom už jsem měla několik extrakcí polypů za sebou, dělali je jiní lékaři, ale nikdy jsem neměla takové "zážitky". Všechno udělali rychle, bez komentářů a ukázek nástrojů a vyoperovaných polypů.