Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Jura Dlabaja
Když jsem měl malého syna, nutila mě dát mu trhat mandle. Po konzultaci s jiným doktorem, jsem zjistil, že je to naprosto zybtečné.
Modřinka
Paní doktorka Kašpárková je velmi pečlivá a mám na ni jen ty nejlepší reference. Chodila jsem s dětmi k jiné paní doktorce, která nepoznala u syna zápal plic, pořád mu dávala jen kapky od kašlu a léky na snížení teploty. Na doporučení jsem zašla jen na prohlídku k p. doktorce Kašpárkové a už jsme tam zůstali. Vždy velmi ochotná a všeznalá, jak po lékařské stránce, tak v "babských léčitelských radách". Vřele všem doporučuji!
Poinsettia
Je to velmi pečlivá paní doktorka, která nic nezanedbá. Je tak pečlivá, že si všímá i zdravotního stavu rodičů a zařídí jim vyšetření. Když se mi narodila dcera, dostala jsem bronchitidu a astma a chodila jsem ke své lékařce a ta na mně neshledala žádné onemocnění a tvrdila mi, že mám nervy, že nezvládám mimino. Paní doktorka Kašpárková si při kontrolách mého miminka všimla, že pokaždé strašně kašlu a nabídla mi, že ať jim tam nechám miminko, že zavolá internistovi, jestli by se na mně nepodíval a nevzal mě přednostně. Internista zjistil, že mám velmi silnou bronchtidu a astma a předal mě plicnímu lékaři a konečně mě začali léčit. Jsem za to paní doktorce dodnes vděčná. I na zdraví mé dcery vždy dbala, aby náhodou astma po mně nezdědila. Když začala mít problémy s kašlem, okamžitě ji poslala do ozdravovny. Opravdu mám pro tuto lékařku jen slova chvály.