Praktický lékař pro dospělé
Fr. Formana 251/13, Ostrava

Zobrazit ostatní profily internistů v okolí

Umístění: Praktický lékař pro dospělé

Paní doktorka je již starší člověk má právo být pomalejšíi.Jelikoz je to všeobecný lékař tak pacienty s podezřením na interní onemocnění musí posílat k specialistovi.Zakladni vyšetření krve,moci stolice však provádí.Kdyz jsme s manželem byli nemocní (virového nebo infekčního původu)vždy nás rychle vyléčila.V současné době je možné se k lékařům obj na určitou hodinu. a proto čekací doba se prodlouzi těm co do ordinace přijdou brzo ráno.S paní doktorkou jsem já i manžel spokojení.

N
Umístění: Praktický lékař pro dospělé Průkaz potravinářský a jiné ...

U této paní doktorky jsem nespokojena jelikoz mi je 25 let a zacalo se mi hroutit zdravý tak namisto toho aby to ona řešila tak začne po vás řvát zda nemam medicínu rekne te jí ze to těšíte prez jiné eoktory na doporučení protoze ona není schopna jeden clovek ji snad trvá 30 minut a dotoho nedodrzuje pravidla slušného chování naštěstí po 7 mi letech utrpení stady tou dámou jsem ukončila veskerou spolupráci a. Sla k jine doktorce .....

Jsem s ní spokojená vždy se snaží vyjít vstříc na mě je vždy příjemná a za to že jí někdy ujedou nervy si můžou pacienti sami jsou to vesměs ti kterým se nechce pracovat a chtějí se ulejvat na nemocenské apod.

Paní doktorka je sice ochotná, napíše vám co chcete, pošle vás na jakékoliv vyšetření, ale že by mi nějak pomohla??? Si vždycky připadám, jak kdybych se tam vyšetřila sama... kašlu už od října a to je ted březen.. Známá mi řekla, ty hele zkus si udělaat test na plicní chlamydie a nebo jestli nemáš na něco alergii. Tak jdu za ní, dívá se do krku, ale neví co mi má dát, či kam mě poslat. říkám jí: a nemůžu mít plicní chlamydie a ona hned no to je možné, zajděte si na krev. A nebo ji říkám a nemůžu mít na něco alergii? Nooooooo to je taky možné a hned mi napsala Zodac, bez toho aby věděla jestli tu alergii fakt mám.. No nakonec se opravdu potvrdily ty plicní chlamydie. Nebýt kámošky, tak nevím, jestli ji to vůbec napadne... dala mi antibiotika.. nepomohly.. jdu tam ted opět a zase, tak jsem zvědavá, čím mě nadopuje ted, nebo jestli se mě nezeptá, zda neberu drogy :D mějte se a hodně zdravíííí

T

jsem spokojen,neměl jsem problém

Já náhodou chodím k paní doktorce ráda. I můj muž,který je strašný pruďas a to je co říct.Je sice pomalá,ale když od ní hodně lidí odešlo,tak už se tam ani nečeká. Pošle Vás na jakékoli vyšetření,a napíše Vám vše co potřebujete.Určitě je daleko lepší,než nějaký namyšlený doktor.

Paní doktorka nektere radoby lékaře strčí do kapsy.A to že má svuj rytmus,to má každy a v sedmdesati.....parada.Jsem velmi spokojen.

Je to snad nejhorší lékařka, kterou jsem kdy poznala... A to nemluvím o zdravotních sestrách, které paní doktorce pomáhají... Je to strašné!!!! Neochota, pokládají Vám telefon, šílené jednání s pacienty, arogance a kdo ví co ještě...??? Paní doktorka i sestra, která tam je nyní by měly už dávno skončit s touto prací... Chudáci pacienti...
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.

jediné + = v čekárně se pacienti semknout a nadávají všichni společně na doktorku

Jinak fakt hrůza, strašně dlouho se čeká. Třeba od rána čekám a na řadu jdu v 11. Jednou byla plná čekárna, plno lidí čekalo a kolem půl 11 říká sestřička, že poslední pacient jsem já a na zbytek se nedostane.

Taky jsem byla svědkem jak dědek slepý jak patrona si šel na kontrolu kvůli řidičáku a i když nepřečetl ani písmeno na vrchu tabulky tak byl propuštěn s tím, že je schopný řídit. Fakt jsem koukala.

Určitě nedoporučuju.

Nic horšího jsem nikdy nezažil.
Přijdete v 7 a jste pátí. O 3/4 na 8 (už má ordinovat) přijde a vleze dovnitř. V 8 vyhodí sestra sešit a tam je už napsaných 10 důchodců. Někteří i přijdou (bohužel). O čtvrt na 9 (po čaji) vylezeven a začne lamentovat, že je v čekárně moc lidí a že to nestihne, že máte jít do práce. V 11 se možná dostanete na řadu (o půl 12 totiž vyleze a řekne, že mají všichni přijít až zítra, protože po přestávce musí na pochůzky a má naplánované prohlídky).
Ordinace: tak co vám je? Než to dořeknete, zvedne telefón a zavolá si. Pak se znovu zeptá, co vám je. To asi tak 3x. Pak si vyslechnete, jak důležité je jíst jabka, jak je nezdravé se každý den sprchovat a vyslechnete telefonní doporučení "ráno nechoďte, to je tady moc lidí". Pak před vámi normálně posvačí namazaný chleba, protože "to už je jedenáct?". Pak musíte říct, co vám tedy je. Vezme nějakou bichli a listuje. A jak vám zabíraly ty antibiotika? Výborně, prášky normálně nežeru, takže zabíraj hned. Tak vám napíšu čípky. Nechci čípky, chci normální prášky na normální angínu. Tak jo. A v lékarně dostanete čípky.
Že mi není nejlíp po odběru krve, je věc u mnoha lidí běžná. Ale ne každý na vás pak volá sanitku, protože musíte být hospitalizováni (a že opravdu sanitka přijela i přes protesty! A co tam saniťáci řvali, že tam jsou ten týden potřetí kvůli nesmyslům, je nepublikovatelné).
Neptejte se, jestli nemá nějakou mast či co na odřenou nohu po lyžování (když už tam jste kvůli virózy). Pošle vás na rentgen. Ani toto není žert, skutečně se stalo.
Rozhodně se však nesnažte být opravdu nemocní. To se totž snaží léčit (že tomu nerozumí, nevadí). Jděte rovnou někam ke specialistovi (zkušenost: nemáte žádanku - jo, od Kaniové, tak to pojďte). Jinak také skončíte nakonec v nemocnici.
Této osobě se vyhněte velikým obloukem. Vhodná pouze pro zdravé simulanty.
Chcete také nedostat tetanovku 20 let?