Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
novakova.barb
Hrůza, hrůza , hrůza.K této doktorce jsem se dostala jako 17-ti letá abych si zařídila antikoncepci, asi 3 roky jsem trpěla to co je napsáno již výše.Při vzpomínce na ní se vždy osypu a jsem ráda,že již snad nikdy nebudu muset na tuto paní narazit.
V něčem jsme se neshodli, už ani nevím v čem (asi jsem si stěžovala, že mne nechala odstrojenou čekat v kabině a vyřizovala si své soukromé záležitosti ohledně zařízení a pronájmu nějakého bytu-telefonovala a řvala snad i na chodbu) za to vím, že v rozčilení jí upadl nástroj a ona ho zvedla a chtěla ho použít ! Nenásledovala žádná omluva, nebo vysvětlení že ne, nebo něco jiného na místě... i když to že jsem se obrátila na sestru a v rozčilení řekla: viděla jste to, jí trochu uzemnilo.
Pak jsem hned změnila lékaře, tohle byla poslední kapka, už před tím mě její péče nepřišla dobrá.
Lituji všech,co k paní doktorce dochází.Nebýt manžela,tak mne svým přístupem dohnala k potratu.
Nejen,že všechna vyšetření vždy bolela několik dní,někdy došlo i slabému krvácení ale na každý ultrazvuk jsem musela do Motola.O dojmu ze samotné ordinace je snad zbytečné mluvit.Vypadala úplně stejně jako před 30ti lety,když jsem tam byla jako -náctiletá.A když jsem jí oznámila výsledky těhotenského testu a že si těhu přeji,začal streskolotoč.Bylo mi těsně po 4cítce.To snad nemyslím vážně?Ať se podívám,kolik mi je,a co ty myomy,atd.Neřvala,nehubovala,to ne,přesto víc než jasně mi dávala najevo,že musím na potrat,že TO nemůžu donosit....Cítila jsem se poníženě,jako blbka,co chce nemožné,k tomu strach z potratu po ne zrovna šetrné prohlídce...Domů jsem přicházela s pláčem.Manžel se na to nehodlal koukat a domluvil mi konzultaci u jiného lékaře.Ten mne prohlédl a v těhu neviděl problém.Teď jsem u něj a díky němu a jeho fantastickému přístupu máme zdravého a krásného dvouapůlletého klučinu.
Myslím,že paní doktorka má s něčím osobním problém.Šestřička na mne byla vcelku hodná,ale ta neutěšenou atmosféru celé ordinace bohužel nezachrání.
K této osobě jsem šla poprvé v 16 letech a byl to doslova horor. Nemluví, nezdraví, neříká, co dělá. Byla jsem vystrašená, neiformovaná... Asi zažila něco ošklivého, s čím se nedovede vyrovnat, tak nám to vrací. Ale že ani ta sestra není jiná...
Silvie
Ty špatné zkušenosti, které zde ostatní popisují, mohu jen potvrdit. U paní "doktorky" jsem byla registrovaná ještě jako "pískle" a zážitky s ní byly jeden otřes za druhým. S pocity, že jsem u výslechu, ponižována a je mnou pohrdáno jsou na místě. Ordinace je také v příšerném stavu, o hygienických standardech nemluvě. Jednou jedinkrát se na mě paní Janušková usmála a to v případě, že se mi začala řehtat, že mě asi připravila o věneček, když mě prohlížela způsobem nevhodným k tomu, že jsem byla ještě panna (o tom, jestli to bylo s citem se také ani nevyjadřuji... dříve zmíněný názor "řeznice" je výstižný). Asi zapomněla. Od dveří už na mě v podstatě křičela, že to všechno mám z pohlavního styku. Marně jsem jí přesvědčovala, že o tomto tématu nemám ani šajnu. Půl roku jsem u sebe pociťovala problémy, ona jen konstatovala, že jsem asi nemocná a že za to může opět pohlavní styk. Když už jsem se ohradila, ať mi tedy řekne co mi tedy vlastně je, prohlásila, že mám streptokoka a že mi nasadí penicilin. To už jsem se musela zasmát a okázale jsem se zeptala, jestli moji kartu vůbec četla(moc údajů jsem tam zatím neměla), že jsem na penicilin alergická... To byla poslední kapka, pak jsem změnila lékaře. Milé dámy, až (nedejbůh) půjdete jednou k této "gynekoložce" s bříškem v osmém měsíci, pište si, že to máte pravděpodobně z pohlavního styku a půl roku vás paní doktorka nechá tápat co se s vámi vlastně děje... Pokud vás svými praktikami, za které by se německé gestapo nemuselo stydět, nepřipraví o ratolest dříve, než sama přijde na to, že jste těhotná.
Jana
Dobrý den, pokud jde o paní doktorku a je to ta, co začínala s praxí na Praze 8,jde o výbornou lékařku, velmi dobrou diagnostičku, která dělá svoji práci velmi pečlivě a zodpovědně.Pokud jde o stanovení správné diagnózy, musí být pacientka zevrubně jak "zpovídána", tak vyšetřena.Jana
MC
K paní doktorce chodím již téměř 18 let bez jakéhokoli problému. Vždy vstřícná, milá. Jeli problém, vždy ho společně a s úsměvem vyřeším. Mohu jen doporučit.
Hana
Již naštěstí nejsem v péči paní doktorky,která mě 5 let léčila různými druhy antibiotik,aniž by mě poslala na jakékoli jiné vyšetření.5 let jsem měla záněty vaječníků a kdybych nezměnila lékaře,nechci předjímat,jak by to dopadlo.Její veškerá vyšetření probíhají bez jakéhokoli vysvětlení pacientovi,chování dosti nevybíravé a celkový dojem z ordinace opravdu ušmudlaný.Tuto lékařku opravdu nikomu nedoporučuji.
Jsem velice spokojená, paní doktorka mi vždy pomohla nejen léčbou, ale i radou.Chodím k ní už témeř 30 let a nikdy jsem neměla důvod ke stížnosti.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze