I já jsem velmi spokojena! Chodím k ní min. 14 let (spíše tedy dojíždím cca 50 km a nelituji :o) a za tu dobu musím pochválit vše: odbornou stránku, minimální čekací dobu, maximálně citlivý přístup a pohodovou atmosféru. A jen - co do financí - trochu nechápu, jak se dělá, že za zákroky, účtované u jiných lékařů v řádech tisíců, jsem platila max. 300,- Kč. Nezbývá než poděkovat - paní doktorce i sestřičce a smeknout :o)!
vynikající lékařka, má výborný přístup k paientům, prostě perfektní, vynikající
vynikající lékařka! Doporučuji
Ewa
Naše nejlepší zubní lékařka, chodíme k ní celá rodina a vždy s úsměvem.Ewa
Barbora
doporučuji
Tom
Vynikající stomatoložka, perfektní přístup k pacientům, chodím k ní již více, jak 20 let a nemůžu si na nic stěžovat. Se svou sestřičkou jsou perfektně sehraný tým odborníků. Doporučit můžu vřele, ale nevím, zda se na vás dostane, neb má mnoho svých spokojených pacientů :-)
Mr.Turtle
Velmi pečlivá a kvalifikovaná lékařka s empatickým přístupem. Vřele doporučuji!!!
Cholitka
Velmi dobrá a kvalitní paní zubařka. Milý přístup k pacientům. Když je nějaký problém ihned objedná s nejmenší čekací dobou. Souhlasím, že u paní doktorky je minimální čekací doba a tak to má být. Člověk se taky neobjednává na určitou dobu, aby tam čekal další dvě hodiny, jak to bývá u některých lékařů zvykem. Rychlost její práce je překvapivá, ale za to velmi pečlivá. Paní doktorku mohu jenom doporučit!!!
Miilan
Souhlasím se všemi pozitívními hodnoceními.Navíc dodávám 2 další plus a to:1)pomůže od strachu a i psych. bolesti -Čim ? Radou -soustředte se na něco jiné,na body,světla atd.Mi pomáhá již 20let číst její obličej a cítit její mateřkost-ženskost.2)U ní se nedočkáte při objednání na daný čas delší prodlevy jak 15 a to je jak z psychyckého tak ji z finančního důvodu velmi dobré.NEZN'AM lepší servis ve zdravotnictví jak u ní tak její zdr,sestry
Eva
Velmi šikovná lékařka,velmi dobrý přístup k pacientovi, jemné ruce skvělá a pečlivá práce.
Chodíme k ní celá rodina a všichni vřele doporučujem.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Uherském Hradišti
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Uherském Hradišti