R.K.
friendly approach, professional care, flexibility, speaks English. I am very glad!
A F
Skvělá, pečlivá, dobrý přístup k dětem, vše vysvětlí.
M.V.
Pani doktorka je velmi pecliva, ochotna a profesionalni. K malym detem je citliva. Chodime k ni cela rodina. Jednoznacne doporucuji!
Lucie Klouparová
Výborná zubařka. Měla jsem se zuby velké problémy, nebylo úplně jasné, co způsobuje potíže. Paní doktorky si cením za její obrovskou pečlivost a starostlivost (sama mě kontaktovala, aby si ověřila, jak mi je). V neposlední řadě pro mě velké plus, že nemá potřebu všechno trhat a vrtat, tzn. ne jít tou nejjednodušší cestou pro sebe, ale tou nejlepší pro pacienta. Moc si práce takových lidí cením. Díky.
David Staněk
Měl jsem za celý život tři zubařky, paní doktorka Havašová je zdaleka nejlepší, pečlivá, skvělý přístup k pacientům, všechno vysvětlí a odvádí opravdu super práci.
Martin Zlatohlávek
Velmi kvalitní zubařka s opravdu pečlivým a profesionalnim přístupem.Chválím také práci sestry, obě byli perfektně sehrané.
Marie Bartoníčková
nejlepsi zubarka co jsem kdy poznala po zakroku na pohotovosti jsem mela vyvrtany zub kvuli zanetu a cekalo me cisteni kanalku mam strasny strach ze zubare objednala jsem se k pani doktorce a je to naprosto bezbolestne pani doktrorka a sestricka jsou naprosto uzasne
Barbora
Nejlepší zubařka široko daleko!! :) Milá, pečlivá, záruka bezbolestnéhoa kvalitního ošetření. Doporučuji všem , kteří chtějí mít zdravý chrup a krásný úsměv.
Marta
Najlepšia zubárka, akú som doteraz mala. Precízna, snaží sa nič nezanedbať, veľmi milá, všetko vysvetlí. Príjemná atmosféra v ordinácii.
Misa
Fantasticka zubarka. Extremne pecliva, mila, vzdy mam u ni pocit nadstandardni pece. Na preventivky se poprve v zivote tesim. Jsem opravdu vdecna, ze ji mam. Super sestricka jako bonus.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze