MUDr. Anna Gulasová

Zubař Více

Kontaktní údaje

Ordinace
Česká 1, Brno

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Paní doktorku jsem si našla na základě hodnocení tady na Známém lékaři a musím říct, že předčila očekávání :-) po registraci mě poslala na celkový rtg chrupu, který mimo jiné odhalil nevytažený kořen zubu po trhání od minulého zubaře... je citlivá v případě potřeby nabídne umrtvující injekci (lokální ;) ) a je s ní i s se sestřičkou legrace :-) náramně umí s dcerou, která je u ní zaevidovaná od 1,5roku. V šuflíku se pro ni vždy najde nějaká drobnost za statečnost. Rozhodně doporučuji :-)

Nejlepší doktor jakého jsme kdy potkali! Registraci jsem odkládala skrze dojíždění ale po první skušenosti s trháním osmičky jsem staré zubejdě(doslova) řekla sbohem a pak už se jen těšila na pravidelné kontroly...na trhání osmičky mě sice poslala k sousedce ale to jen svědčí o její profesionalitě,prosila jsem že to chci od ní ale říkala že ona to neumí tak dobře,nakonec i tam jsem byla jak ve snu,při čekání jsem zvažovala útěk a říkala manželovi že radši potřetí rodit jak znova zažít trhání a pak jsem během deseti vteřin zjistila co dokáže neprofesionální chování lékaře u předešlé doktorky udělat s člověkem. zub byl venku ani jsem o tom nevěděla a smála se a prosila o vytržení zbylých dvou! a stejné je to u pani doktorky Gulasové,i děti k ní chodí rády (3,5 a 1,5) a že je ot porádný cirkus když celá rodinka nastoupí do ordinace, kluci se povozí na křesle, vyskouší některý věcičky, sestřička je vždycky v mezičase pohlídá zabaví,úsměvy lítají ze všech stran...zrovna nás jdu všechny objednat!Díky za ni (i za sestřičku!)

Nejlepší zubařka, jakou jsem zažila! Od té doby, co chodím k ní už mne nebolí zuby, vše dokonale spravila a poprvé v životě se těším k zubaři. A vůbec mi nevadí, že ty opravy něco nemálo stály. Vyléčila mi zub, který by jiný zubař viděl už na extrakci. Je velmi empatická a milá. Neměnila bych za nic.

výborná zubařka:)

Na paní doktorku nedám dopustit. Byť oprava zubů "něco nemálo" stála, konečně, po letech, nebolí. Je vidět, že ji práce baví, s pacienty cítí a s dětmi to umí.

Ordinace paní doktorky je přesně taková, jak si představuji profesionální a moderní zdravotnictví. Setkáte se v ní s usměvavou tváří paní doktorky i sestry. Zákroky (a neměla jsem jich málo), byly vždy bezbolestné. Díky její profesionalitě, přístupu k pacientovi a organizaci práce jsem zapomněla co je to strach ze zubaře a hodiny strávené v čekárně. Moc si vážím toho, že mě přijala do své péče a ráda k ní budu dojíždět i když to mám 40 km od místa mého bydliště.

Přidávám se k velmi pozitivnímu hodnocení paní doktorky, jelikož jsme nadmíru spokojeni s přístupem ke mně a hlavně k mým klukům (7 a 8 let) , kteří díky jejímu přístupu nemají ze zubaře strach.Za sebe mohu říct, ž enejméně za tříletou zkušenost nemám jedinou reklamaci, vždy byla její práce více jak 100%.

Souhlasím, sympatická milá a šikovná paní zubařka, která mě jako pacientovi, který se zubařů bál jako čert kříže nabídla,, že mi klidně dá injekci aby to nebolelo atd. Mimochodem před ní jsem chodil k jiné paní zubařce a musím říct, že je to 100 a 1. DOPORUČUJI!!

Úžasná mladá sympatická a hlavně výborná zubařka. Chodíme k ní i s dětma od začátku její praxe. Nikdy jsem od dětí neslyšela, že by se báli. Má příjemný, usměvavý a osobní přístup ke všem pacientům. Všem můžu jen doporučit :-)

MUDr. Anna Gulasová

Pokud jste s paní doktorkou tak spokojena, že jí doporučujete, proč je vaše hodnocení neutrální? Na jednu stranu napíšete hned v první větě, že je výborná, ale hned potom jí dáte pouze 3 hvězdičky. Nebo máte systém hodnocení - na 5 hvězdiček pánbůh, na 4 já, na 3 ti nejlepší, ...? V tomto směru je pro nás paní zubařka pánbůh!

Kdo nezažil, nepochopí :-)

Ještě jsem nepotkal zubaře, na kterém je vidět, že ho práce baví.
Tato doktorka je nejlepší na Světě, protože ji práce baví a dělá ji s nějvětší zodpovědností, profesionálním a milým přístupem k pacientům. Možná tento komentář může působit přehnaně, ale jak jsem psal " Kdo nezažil, nepochopí"