Zobrazit ostatní profily porodních asistentek v okolíCeník
Joanna Pospíšil
Děkuji nejlepší sestřičce Aničce za lidský a profesionální přístup, skvělou péči v době přípravy na porod, pomoc při porodu a výbornou starost o mě i mého syna v době šestinedělí. Je to sestřička, která miluje svou práci a výborně se stará o rodičky, prostě zářící sluníčko dodávající sílu, energii a pozitivní náladu, doporučuji všem a ještě jednou moc děkuji.
quest
Úžasná sestřička, moc hodná, klidná a empatická. Jsem nesmírně šťastná, že byla u mého porodu právě ona. Dokázala utěšit, dodat odvahu, jedním slovem ANDÍLEK. Je vidět, že jí tato práce baví a doufám, že jí to dloho vydrží :-) Ještě jednou nesmírné díky :-)
Katka
péče jako taková se dala překousnout,ale ten přístup..asi měla špatný den
Jana Barabášová
Paní Fellerová nedělá jen výtečně svou práci, ale dělá mnohem více! Můj syn měl měsíc, když se zjistilo, že mám minimum mléka a dítě je hlady. Mnozí odborníci nad mým kojením zlomili hůl a doporučovali začít plně podávat umělé mléko. Díky sestřičce Aničce, která mi nejen nastalou situaci vysvětlila, poradila jak ji řešit, ale také zajistila zapůjčení potřebných propriet, jsem opět začala plně kojit a kojím dosud (6 měsíc). Její ochotný, vstřícný a odborný přístup plně oceňuji, byl mi velkou oporou. Mnohokrát děkuji.
Martina
Taky znám p. Fellerovou jako laktační poradkyni, taky jsem si myslela, že kojit asi nikdy nebudu, ale povedlo se díky jí a kojím ještě dnes a to jsou dceři skoro 3 roky... (dceři se to stále děsně líbí a nemíní se toho vzdát, a mi to moc neva, i když se mi to zdá už trochu mimo).
Nespěšní,David,Petra a Deniska
Leden 2009, fantastická porodní asistentka! Porod proběhnul bez problémů, paní Anička věděla přesně co a jak a byla oporou nejen manželce, ale i mě. Tak moc jsem jí chtěl podat ruku, ale po porodu jsem byl tak trošku mimo, takže jsem poděkoval alespoň dopisem a doufám, že slova našich díků se k ní dostala. Vřele Vám jí doporučujeme!!!
Paní Anička není jenom výborná porodní asistentka,ale také výborná laktační poradkyně.Díky ní a hlavně její ochotě vyslechnout daný problém,přijít poradit,jsem bez problému začala kojit,což jsem myslela,že nezvládnu.Děkuji moc a všem ji velice doporučuji.
Doporučuji
Kateřina Poledníková
Díky paní Aničce, bylo narození naší dcery tím nejkrásnějším zážitkem v životě. Doufám, že při zrození dalšího děťátka bude opět ona.
Lenka Harazímová
Na paní Aničku nikdy nezapomenu, je to člověk na svém místě, vyzařuje z ní klid, který dokáže přenést na ostatní, i v těžké chvíli umí povzbudit. Díky ní byl můj první porod pro mě tím nejkrásnějším okamžikem, na který budu rada vzpomínat. Strašně moc ji děkuji za její ochotu a pomoc. Všem DOPORUČUJI!!!!!!
Upravit nebo spravovat profilPorodní asistentky s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Porodní asistentky s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Porodní asistentky s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě