Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
bendice
S paní doktorkou nejsem vůbec spokojená. Neprofesionální přístup. Není mi schopna odpovědět kloudně na me otázky. Napíše atb bez řádného vyšetření
Szlaur
Máme v její péči svěřené dvě děti. Jsem s jejím profesionálním přístupem velice spokojený.Pokud neví, nestřílí od boku a radějí odešle k dalšímu odbornému vyšetření k specialistovi.Vážím si jejího přístupu k dětem a vyjadřují upřímný vřelý dík. Szlaur Pavel
Ilona Kršková
s paní doktorkou jsme spokojení.Je opatrná.Je hodně ochotná i mimo ordinaci.Vím že se na ní mohu spolehnout a ve všem nám jak pomůže tak poradí.Na děti je velmi milá a pozorná.
M.K.
Absolutně nemůžeme souhlasit s předchozími negativními názory na paní doktorku, je neuvěřitelné, že někdo něco takového vůbec může napsat!! Stěhujeme se do nového bydliště a tak spolehlivou doktorku asi těžko najdeme... Opravdu je k doporučení. Děkujeme za vše. M.K.
Paní doktorka je velmi pečlivá, precizní a opatrná. Vždy zodpovědně zvažuje možnosti a není jí zatěžko vyžádat si podrobnější vyšetření, či názor specialisty. Také má velmi dobrý přehled o ostatních praktikujících lékařích ve svém regionu a je schopna jmenovitě doporučit, je-li to třeba.
MUDr Fajfrová je velmi opatrná doktorka ,a tak je to správné. znáte rčení dvakrat měř a jednou řež? a u pediatra to paltí dvakrát . Jsme u ni už několik let také jsem ji doporučila příbuznym a jsme s ní spokojeny . Můžu jen doporučit. po dlouhé době se nám narodila holčička a stará se o nás velmi hezky . Vždy když máme potíže neváhám ji zavolat a zeptat se na radu vždycky ráda a ochotně poradi at to je teplota nebo časty pláč u miminka . A hlavně ji má rád i náš syn a vždy se na ni teši. A Sestřička si také zaslouži pochvalu a od nás mají obě 1 z hvězdičkou
kunova
Pani Doktorka A.Fajfrova je nelepši
Szlaur
Není špatná,je opatrná.
Helena
Paní doktorka je člověk na svém místě, jsme s její péčí velmi spokojeni. Mám k ní naprostou důvěru. Pečlivá, vždy ochotná pomoci( i nad rámec svých "lékařských" povinností-i mimo ordinační hodiny ).Jsem přesvědčená, že jako doktorka i člověk je zcela na svém místě.
Ilona Píchová (Schallerová)
Vinikající pediatrička,syn byl u paní doktorky do plnoletosti a byli jsme velice spokojeni.Nebýt toho,že již nebydlíme v Žatci,tak jsme i z dcerou registrováni dále ale museli jsme se přeregistrovat k jiné lékařce v novém bydlišti.