Liška
Mudr. Dušková není moje zubařka, ale když jsem k ní letos o prázdninách přišla proto, že můj zubař neordinoval a mě tři dny bolel zub tak, že už jsem uvažovala o pohotovosti, vzala mě bez řečí. Velice mi pomohla, nic po mě nechtěla a proto se divím tomu, co tady někdo píše o tom, že si účtuje velké peníze. Vzala mě, i když zrovna odcházela a začínala jí dovolená. Mám s ní dobrou zkušenost.
Karolína K.
Při běžné kontrole se chová přijatelně (až na to, že z čeho nekoukají pro ni peníze, to odbývá, jak může), ale běda tomu, kdo má akutní problém, to se paní doktorka okamžitě začne chovat arogantně a navíc fakt neumí trhat zuby.
strašný ceny si vybírá
Precizní a spolehlivá.
kalamajka
Velmi dobrá lékařka. Odborně i lidsky.
j. s.
ododbornice beze sporu je, ale byla jsem u ní jednou jako bolestivý případ, protože moje paní doktorka měla dovolenou, a bylo to dost nepříjemné setkání. neustále mě poučovala, co je bolestivý případ a že když teda nemůžu vydržet (zřejmě se jí zdálo, že zase tolik bolestivá nejsem), že mi poskytne jen tu nejzákladnější péči a zbytek ať si dojdu ke své doktorce. zřejmě se holky nemají rády, jinak si nedokážu vysvětlit tu averzi k cizím pacientům.
Velmi kvalitní odbornice, i když se u ní doplácí více než u ostatních stomatologů.