L.Z.
Moc hodná paní doktorka s příkladným přístupem ke starým lidem. Je škoda, že zanedlouho odchází do důchodu. Sestřička je také super. Děkujeme za ošetření.
Marek K.
Bolí vás zub? "Na pokladnu" vám ho tak akorát vytrhnou. Paní doktorka se celkem pochopitelně snaží šetřit lidem peníze. Mně ušetřila ošetření kořenových kanálků za pět tisíc a nasadila můstek za deset tisíc na podebraný kořen. Můstek je velmi podařený, ale po cca roce bude muset ven. Inu i mistr...
Lékařka je to dle referencí výborná. Jenže od doby, co stát ze stomatologie udělal byznys, je poněkud zvláštní, když stomatolog prezentuje jako bonus pro klienta (bohužel dnes již nikoliv pacienta), že neche/nemůže poskytovat moderní metody ošetření.
Zubařů je opravdu málo. Tahle paní ale není Bůh, i když se tak může jevit. Možná jiným, ale mně ne. Přesto však děkuji za odvedenou práci. Co se nepovedlo, nebylo určitě z nedbalosti či nechuti k náročnějším výkonům. Prostě jsme lidi a ne stroje. Proto plný počet. Přeji jen spokojené pacienty.
Roman Novák
Paní doktorku mám velice rád, protože má se mnou trpělivost a mohu říci, že umí poradit a příjemně se s ní hovoří, i když máte plnou pusu :-). Sestra velice příjemná :-).
Petra Sommer.
Já mám paní doktorku velmi ráda. Od dětství mám hrůzu ze zubaře a jsem strašně ráda, že můžu chodit právě k paní doktorce Chvojkové- přestože jdu na preventivní prohlídku, pomalu už v čekárně žebrám o injekci na bolest, mám smrt v očích- divím se, že i přesto všechno dokáže být milá a snaží se mně rozptýlit a má pro mně vždy úsměv a nějakou vtipnou historku. Já bych ze za svůj strach radši neviděla. Nevyměnila bych jí ani za nic. Vřele jí doporučuji.
Novák Vladimír
Od mala trpím problémy se zuby. A u lékařky Chvojkové jsem velice spokojený. jelikož mi čas nedovoluje ji častěji navštěvovat, jak by bylo za potřebí, její péče je vzorem pro ostatní. Velice lidský přístup, a příjemná sestra.
Pavel Hurák
já osobně jsem velmi spokojen.
Poláková Jiřina
moc děkuji za pomoc, je velmi těžké odnaučit pacienty bát se zubního křesla. Myslím,že Vám se to daří, alespoň u mě.
Karel Šiman
Skutečně velmi dobrá lékařka!!!
petra
po novém roce jsem přešla k paní zubařce chvojkové a jsem sní velice spokojená dokáže zbavit strachu a je sní i legrace člověk se sní rád zasměje a nemyslí na problém s kterým přišel
Husáková
Já paní doktorku také DOPORUČUJI!!!!!!!!!!!! Je to skvělá lékařka, která má své kvality!